Galatasaray'da flaş Icardi kararı! Sözleşmesi...
Galatasaray'da çapraz bağlarından sakatlık yaşayan ve sezonu kapatan Mauro Icardi hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin son olarak yıldız isimle ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.02.2025 - 10:40
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Tottenham maçında yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat geçirdi ve sezonu kapattı.
Yıldız oyuncu, sevgilisi China Suarez ile birlikte Arjantin'de tatiline devam ediyor.
Sabah gazetesinin haberine göre, yeni transferlerle birlikte kadrosunda 15 yabancı oyuncu bulunan Galatasaray Icardi'yi Süper Lig listesinden çıkardı.
Sarı-kırmızılılar, Frankowski'ye yer açmak için Icardi'nin sözleşmesini Türkiye içinde 4 aylığına askıya aldı.
DERBİYE ÖZEL DAVET
UEFA listesinde ismi yer almaya devam eden Arjantinli forvet, Galatasaray yönetimi ve teknik ekibi tarafından Fenerbahçe derbisine özel olarak davet edildi.
FRANKOWSKI'DEN ETKİLİ BAŞLANGIÇ
Yeni transfer Przemysław Frankowski, ilk maçına Rizespor karşısında çıktı.
Polonyalı sağ bek, Osimhen'e yaptığı isabetli orta ile asist yaparken maç boyunca 49 pasının 45'inde isabet sağladı.
DİĞER HABERLER
-
Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot, Brighton Hove Albion ile oynanacak maç öncesinde Mohammed Salah ile ilgili açıklamalarda bulundu. -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF'ye tepki amaçlı sahadan çekilip çekilmeyeceklerine dair soruyu cevapladı. -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. -
Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Mohamed Salah hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Liverpool, bir süredir gündemden düşmeyen Mısırlı yıldızla ilgili önemli bir karar aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)