Fernando Muslera: Şu anda bırakmamı mı istiyorsunuz?
Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, UEFA Avrupa Ligi'nde AZ Alkmaar'a 4-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.02.2025 01:25
- Güncelleme Tarihi: 14.02.2025 01:32
Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, AZ Alkmaar deplasmanında aldıkları 4-1'lik farklı yenilgi sonrası açıklamalarda bulundu.
Mücadele için "Tam unutmalık maç" benzetmesi yapan Muslera şunları söyledi:
"Baştan sona iyi oynamadık, iyi bitiremedik. Rakip her taraftan kalemize geldi. Her zaman bir şansınız vardır. İkinci maçı evimizde oynayacağız. Orada mental olarak da güçlü olmamız gerekiyor. Eleştirmemiz gereken çok şey var kendimizde. Olan oldu. Bir sonraki maça odaklanmalıyız."
"ŞU ANDA BIRAKMAMI MI İSTİYORSUNUZ?"
Yayıncı kuruluş muhabirinin "Zamanı gelince konuşurum demişti. Şu an bazı konuları konuşmak için doğru zaman mı? Kariyeriyle ilgili olabilir. Eleştirilerle ilgili olabilir" sorusuna Muslera "Şu anda bırakmamı mı istiyorsunuz?" şeklinde yanıt verdi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fransız ekibi Lille'i 4-2 yendi. Mücadelenin ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fransız ekibi Lille'e konuk oldu. Sarı kırmızılılar gol düellosuna sahne olan maçtan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Öte yandan Cimbom'un Devler Ligi'nde kalan fikstürü merak ediliyordu. İşte Aslan'ın kalan maçları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Fransız ekibi Lille'e konuk oldu. Sarı kırmızılılar 6 golün çıktığı karşılaşmadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı ve Devler Ligi'ndeki ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Fransız ekibini 4-2 mağlup eden Galatasaray'da takımınını son golünü kaydeden Victor Osimhen maç sonu açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe derbisini dört gözle beklediklerini ifade eden yıldız golcü, "Nasıl gol atacağımı bana kimse öğretemez" dedi ve şunları söyledi: "Her zaman sadece en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve takım için de, benim için de olsun, bazen istediğimiz şeyler olmuyor ve dışarıdan gergin gibi gözüküyor olabiliriz ama aslında o gerginlik değil, sadece o an gösterdiğimiz bir reaksiyon. Topla nasıl oynayacağımı, "Nnsıl gol atacağımı bana kimse öğretemez". Çünkü dünyanın e dedi ve şunları söyledi:n iyi santrforlarından bir tanesiyim ve takılmıyorum bu tarz yorumlara. Ben devamını en iyi şekilde getirmeye çalışıyorum her zaman. Çoğu şeyde de tabii etkili bir şekilde bunu başarıyoruz. Takımda ben de, istediğimiz olduğu durumlarda mutlu oluyoruz. Hiçbir birey kulübün üstünde değildir. Baktığımız zaman takım kolektif bir şekilde mücadele ediyor ve biz de bunu en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum."