SON DAKİKA: Adana Demirspor, Galatasaray maçında sahadan çekilme kararı aldı!
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor arasındaki maç, konuk takımın sahadan çekilmesi nedeniyle yarıda kaldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.02.2025 19:33
- Güncelleme Tarihi: 09.02.2025 20:15
Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray ile yaptığı maçta sahadan çekildi.
Lider Galatasaray ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 23. haftasında RAMS Park'ta karşı karşıya geldi.
Müsabakanın 12. dakikasında Galatasaray, Alvaro Morata'nın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Müsabaka ev sahibi ekibin üstünlüğüyle devam ederken 30. dakikada Yusuf Barasi sakatlık nedeniyle topsuz alanda kendisini yere bıraktı. Bu sırada Adana Demirsporlu futbolcular ile teknik direktör Mustafa Alper Avcı arasında bir görüşme yapıldı.
Bunun ardından önce mavi-lacivertli futbolcular, sonra da hakem dörtlüsü soyunma odasına gitti.
MORATA, SÜPER LİG'DE AÇILIŞI YAPTI
Yeni transfer Alvaro Morata, sarı-kırmızılı formayla çıktığı ikinci lig maçında fileleri havalandırdı.
Galatasaray formasıyla ilk maçına 22. haftada Gaziantep FK müsabakasında çıkan İspanyol yıldız, ilk golünü Adana Demirspor ağlarına gönderdi.
OSIMHEN'DEN MORATA'YA PENALTI JESTİ
Victor Osimhen, kazanılan penaltıyı yeni transfer Alvaro Morata'ya bıraktı.
Sarı-kırmızılı takım, müsabakanın 11. dakikasında Dries Mertens'in ceza sahasında Semih Güler ile girdiği ikili mücadelede yerde kalmasıyla penaltı kazandı.
Bu sezon penaltıları kullanan Osimhen, yeni transfer Morata'ya jest yaparak topu takım arkadaşına bıraktı. İspanyol yıldız, RAMS Park'ta çıktığı ilk maçta topu ağlara göndererek iyi bir başlangıç yaptı.
Morata, golden sonra Osimhen'e koşarak sevincini takım arkadaşıyla paylaştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da devre arasındaki kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmaları sürerken gündemdeki isimlerden biriyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşme durumu, sarı-kırmızılıların transfer ihtimalini yeniden gündeme taşıdı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki performansları merak konusu olurken yapay zekâdan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İki temsilcimizin organizasyonda tur atlama ihtimalleri hesaplandı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst tura yükselme şansı... -
Manchester United'da Como karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından Michael Carrick'in taktiklerini eleştiren Bruno Fernandes'in açıklamaları gündem oldu. İngiliz ekibindeki kötü gidişat sürerken Portekizli yıldızın devre arasında takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Galatasaray ve Barcelona'nın da 32 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu.