TRANSFER HABERİ: Galatasaray Eren Elmalı'ya kavuşuyor! İşte bonservis ücreti
Transferde gaza basan Galatasaray'da flaş bir gelişme daha yaşandı. Sarı kırmızılılar, Trabzonspor forması giyen Eren Elmalı için fiyat yükseltti ve milli yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.02.2025 06:40
Galatasaray'da transfer donemi son günlerde oldukça hareketli geçiyor.İlk olarak Ahmed Kutucu ile anlaşan sarı-kırmızılılar, ardından Morata ve Lemina'ya imza attırdı.
Dün Cuesta'yı da İstanbul'a getiren G.Saray'ın 5. transferi ise Trabzonspor'un milli oyuncusu Eren Elmalı oldu.
Daha önce 4 milyon Euro'luk bir teklifle Karadeniz ekibinin kapısını çalan sarı-kırmızılılar, orta noktada buluşamamıştı. Hem ödeme planı hem de 4 milyon Euro, Trabzonspor için yeterli görülmemişti.
TAKIMA DAHİL OLACAK
Bir sure beklemeye gecen G.Saray yonetimi, dun teklifini yukseltme kararı aldı. Bordomavili ekibin talep ettiği 5 milyon Euro'yu vermeyi kabul eden sarıkırmızılılar, Eren Elmalı'da mutlu sona ulaştı.
Fotomaç'ın haberine göre, taraflar ödeme planı konusunda son görüşmelerini gerçekleştirirken, milli oyuncuyla da her konuda anlaşmaya varıldı.
Eren ile 3.5 yıllık sozleşme imzalanacağı oğrenilirken 24 yaşındaki başarılı sol bekin en kısa surede takıma katılması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezonda güçlü bir geniş kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, gündemine Milan'ın yıldızı Rafael Leao'yu almıştı. İtalyan gazeteci sarı-kırmızılıların Portekizli yıldıza yapacağı teklifi duyurdu. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Yaz döneminde yapacağı hamleler ile yeni sezonda şampiyonluk serisini devam ettirmek ve Şampiyonlar Ligi'nde daha yüksek turları hedefleyen Galatasaray, transferde rotasını Arsenal'a çevirdi. Sarı-kırmızılıların, İngiliz kulübünde forma giyen Piero Hincapie için rekor bir teklif hazırlığında olduğu öğrenildi. -
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da kadro planlama çalışmaları devam ederken dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Mario Lemina hakkında kararını verdi. -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da sözleşmesi haziran sonunda bitecek olan Mauro Icardi ile ilgili transferde dikkat çeken bir gelişme yaşanıyor. Adı transfer dedikodularında River Plate ile anılan yıldız golcü hakkında Arjantin ekibinin başkanı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...