TRANSFER HABERİ | Galatasaray'a dünya yıldızı! Cimbom'dan dev hamle
Son dakika transfer haberi: Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Galatasaray, dev bir hamle yapmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı ekip, hucüma Avrupa'dan yıldız oyuncuyu getirmek istiyor. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.01.2025 06:40
Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında konuk olduğu RAMS Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray'ın gollerini Barış Alper Yılmaz atarken, RAMS Başakşehir'in golünü ise Krzysztof Piatek kaydetti.
Bu sonuçla namağlup ünvanını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, 18. maçında 16. galibiyetini elde etti. İki de beraberliği bulunan Galatasaray, puanını 50'ye çıkararak en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 11'e çıkardı.
RAMS Başakşehir ise 6. yenilgisini yaşadı ve 26 puanda kaldı.
23 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, çıktığı son 23 maçta mağlup olmadı.
İyi bir sezon geçiren sarı-kırmızılı ekip, resmi müsabakalarda son yenilgisini UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi Young Boys karşısında yaşadı.
BU SEZON DEPLASMANDA KAYIPSIZ
Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de çıktığı tüm deplasman maçlarını kazandı.
Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de konuk olduğu TÜMOSAN Konyaspor, Adana Demirspor, Fenerbahçe, Onvo Antalyaspor, Sipay Bodrum FK, Net Global Sivasspor, Bellona Kayserispor ve RAMS Başakşehir'i mağlup etti.
Deplasmanda puan kaybı yaşamayan Galatasaray, bu sezonki 2 beraberliğini sahasında Kasımpaşa ve ikas Eyüpspor karşısında yaşadı.
DEPLASMANDA KAZANMA REKORUNU GELİŞTİRDİ
Galatasaray, Süper Lig'de dış sahadaki kazanma rekorunu geliştirmeye devam ediyor.
Deplasmandaki son puan kaybını geçen sezonun 16. haftasında Sivasspor karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 9 dış saha maçını kazandı.
Galatasaray, bu sezon da rakip sahadaki 8. maçı galibiyetle tamamlayarak toplamda 17 maçlık seri yakaladı.
Süper Lig tarihinin dış sahada en uzun kazanma serisini elinde bulunduran Okan Buruk'un öğrencileri, RAMS Başakşehir deplasmanından da 3 puanla dönerek kendi rekorunu bir adım ileri taşıdı.
Bu mücadele sonrasında ara transfer döneminde kadrosunu geliştirmek için çalışmalara başlayan Galatasaray, flaş bir transfer için kolları sıvadı.
Cimbom, Bayern Münih'in yıldızı Leroy Sane'yi transfer etmek istiyor.
Sarı-kırmızılı sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Alman futbolcu için makul bir bonservis teklif yapması bekleniyor.
Bu sezon 21 maça çıkan Sane, bu müsabakalarda 7 gol atıp 1 de asist yaptı.
Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 45 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatsasaray transfer haberleri: Ruben Amorim ve kulüp yönetimiyle ayrılık görüşmesi yapmaya hazırlanan Rafael Leao'nun yeni adresi merak konusu. Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'ın transfer yarışında öne çıktığı iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları... -
Fransız basını, Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Amine Gouiri için yeni bir teklif hazırladığını öne sürdü. Mali kriz nedeniyle oyuncu satışına sıcak bakmak zorunda kalan Marsilya, sarı-kırmızılıların teklifine yanıt vermekte gecikmedi. İşte ayrıntılar... -
Galatasaray, resmi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama paylaştı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray, dünyaca ünlü yıldız Bruno Fernandes için harekete geçmeye hazırlanıyor. Manchester United'ın transfer hamleleri sonrası Portekizli futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken, sarı-kırmızılıların pazarlık masasına oturacağı belirtiliyor. İşte transfere dair tüm detaylar...