Galatasaray'da Icardi endişesi! Transferde şok iddia
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi konumunda yer alan Arjantinli golcünün, sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalinin olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.10.2024 - 10:49
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.
Sarı kırmızılıların son 2 lig şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan 31 yaşındaki forvet, bu sezona da iyi bir giriş yaptı.
Mauro Icardi şu ana kadar toplam 13 maça çıktı.
Icardi bu karşılaşmalarda 6 gol ve 2 asistle oynadı.
Türkiye'de son 2 sezona damga vuran Arjantinli oyuncu, Galatasaray taraftarlarının sevgilisi konumuna gelmişti.
Ancak Mauro Icardi hakkında sarı kırmızılı taraftarları şoke edecek bir gelişme yaşandı.
Arjantinli yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali olduğu belirtildi.
Konuya dair flaş haberi ise Meksika basını duyurdu.
İşte Icardi transferinin detayları...
ICARDI HAKKINDA OLAY İDDİA!
Soyfutbol.com'da yer alan habere göre; Meksika Ligi takımlarından Monterrey, Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak için kolları sıvadı.
Monterrey'in, gelecek yaz oynanacak olan 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası öncesi Mauro Icardi'yi transfer etmek istediği belirtildi.
Turnuvanın, yaz aylarında ilk kez yeni formatıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleşeceği ve 2026 Dünya Kupası'na kadar tüm ilgiyi üzerine çekmesinin beklendiği ifade edildi.
Bu sebepten dolayı Monterrey'in, Mauro Icardi'yi kadrosuna katarak sükse yapmak istediği aktarıldı.
Öte yandan Monterrey takımın teknik direktörlüğünü yapan Martin Demichelis'in, Icardi ile yakın arkadaş olduğu ve bu durumun transferde belirli rol oynayabileceği vurgulandı.
Bunun yanı sıra transferin gerçekleşmesi durumunda Monterrey'in, Galatasaray'a önemli bir ücret ödemesi gerektiğine dikkat çekildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray ile Çağdaş Faktoring arasında kadın basketbol takımı isim ve göğüs sponsorluğu anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi. Törende Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz'ın sözleşme durumlarına açıklık getirdi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunun 120. yılı etkinlikleri kapsamında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde yapılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tevfik Fikret ve Ali Sami Yen heykelinin yer aldığı anıt için açılış töreni düzenlendi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan Safi'nin, Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşme şartları hakkında yaptığı açıklamaları yorumladı. Başkan Özbek, "Konuyla ilgili bir çalışma başlatıldığı söylendi. Bundan sonrasını dikkatle izleyeceğiz. Konunun herkesi en üst seviyede ilgilendirdiğini düşünüyorum. Konuya Türk futbolunun sorunu olarak eğilmek lazım." dedi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)