Lucas Digne'den Galatasaray açıklaması! Transfer olacak mı?
Transfer döneminde 3 takviye yapan Galatasaray, çalışmalarına hız verdi. Derrick Köhn'ün takımdan ayrılma ihtimaline karşın sarı-kırmızılılar Aston Villa'dan Lucas Digne için devreye girerken, Fransız oyuncudan açıklama geldi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.08.2024 - 18:03
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda sol bek transferi için arayışlar başlarken, Lucas Digne ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşandı.
Fransız basını ilk olarak Galatasaray'ın, Aston Villa'nın Fransız sol beki Lucas Digne ile ilgilenmeye başladığını duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulüp, Aston Villa'nın Ocak 2022'de 30 milyon euro bonservisle Everton'dan transfer ettiği Lucas Digne'yi maaşını ödeyerek kiralamak istedi. Ancak 31 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a olumsuz yanıt verdi.
Lucas Digne sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Üzgünüm ama Galatasaray haberleri doğru değil." ifadelerini kullandı.
Öte yandan Galatasaray'ın Lucas Digne için yaptığı resmi teklifin belgesi sosyal medyaya düştü. Fransız futbolcu bu belge ile ilgili açıklama yapmadı.
MENAJERİNDEN DE AÇIKLAMA GELDİ
Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre Lucas Digne'nin menajeri Mikkel Beck de, konu ile ilgili bir açıklama yaptı.
Digne'nin Aston Villa'da kalmak istediği söyleyen Beck, "Galatasaray, Aston Villa ile temasa geçti. Ancak Galatasaray ile aramızda anlaşma sağlanamadı.
Lucas, Aston Villa'da kalmak istiyor ve sözleşme şartlarını müzakere etme niyetinde değildi." ifadelerini kullandı.
2 GOL, 6 ASİST
31 yaşındaki Fransız milli sol bek, geçen sezon Aston Villa formasıyla çıktığı 46 resmi maçta 2 gol atıp 6 asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da orta saha için bir süredir gündemde olan Napoli'nin yıldızı için anlaşma zemini aranıyor. Sarı kırmızılılar, Osimhen transferinde olduğu gibi bu transferde de mutlu sona ulaşmak istiyor. Oyuncunun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı iddia edildi. (GS spor haberi) -
Galatasaray, eski yıldız futbolcuları ve Victor Osimhen’den faydalanarak Afrika’da futbol akademisi kurmak için hareke geçiyor. Böylece yıldız adayları parlamadan önce keşfedilip hemen Türkiye’ye getirilecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Süper Lig geride kalan 8 haftada 7 galibiyet 1 beraberlik alan Galatasaray'da gözler RAMS Başakşehir maçına çevrildi. Sarı kırmızılılarda son haftalarda gündem olan konu ise Icardi mi oynayacak yoksa Osimhen mi sorusu oldu. İşte Buruk'un Başakşehir maçı muhtemel 11'i... GS SPOR HABERLERİ -
Galatasaray'da beklediği süreyi bulamadığı için sırasıyla Aston Villa, Atalanta, Fiorentina ve son olarak Udinese'ye kiralık gönderilen Zaniolo'dan Okan Buruk'u kızdıracak açıklamalar geldi. İşte İtalyan oyuncunun sözleri...