TRANSFER HABERİ: Rabiot'tan dudak uçuklatan talep! Galatasaray'dan dünyaları istedi
Galatasaray'da orta saha arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı kırmızılılar transfer listesine Fransız yıldız Adrien Rabiot'u almıştı. Ancak 29 yaşındaki futbolcu, Cimbom'dan adeta dünyaları istedi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.07.2024 13:05
Galatasaray'ın transfer görüşmesi yaptığı Adrien Rabiot'nun kulüplerden istediği maaş belli oldu.
Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Rabiot ile şu ana kadar temasa geçen kulüpler Galatasaray ile birlikte Real Madrid, Liverpool, Milan, Roma ve son kulübü Juventus oldu.
Juventus, yıldız isim için 7.5 milyon euro ile en yüksek maaş teklifini yapan kulüp oldu.
Adrien Rabiot, Fransa Milli Takımı ile birlikte EURO 2024'te olduğu için menajeri ve temsilcisi olan annesi Veronique, tüm kulüplerle görüşmeleri gerçekleştiren kişi oldu.
Bu görüşmelere net yanıt vermeyen ve isteğini de belirtmeyen Veronique, istediği maaşı kısa süre önce kulüplere iletti.
Rabiot'nun temsilcisi Veronique, 8 milyon euro net maaş veren kulübün teklifini kabul edeceğini iletti.
212 MAÇA ÇIKTI
2019/20 sezonunun başında Paris Saint-Germain'den ayrılarak Juventus'a imzayı atan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Torino ekibinin forması ile toplamda çıktığı 212 karşılaşmada 22 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.
Rabiot, Fransa Milli Takımı forması ile EURO 2024'te de boy gösterirken, turnuva boyunca toplamda 5 maça çıktı.
DİĞER HABERLER
-
Gelecek adına umut verdi -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rafael Leao hakkında resmi açıklama yayınladı. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede alınan sonuç sonrası gözler spor yazarlarının yorumlarına çevrildi. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftası 17 Ekim Cumartesi günü oynana 4 karşılaşma ile devam etti. Fenerbahçe evinde Corendon Alanyaspor'u 2-0 ile geçerken, Galatasaray da deplasmanda Gençlerbirliği'ni tek golle geçti. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu...