Galatasaray'dan Chelsea'ye transfer kuşatması! Okan Buruk'un onayı bekleniyor
Trendyol Süper Lig'in yeni sezonunda 25. şampiyonluğunu kazanmak için mücadele edecek Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor. Kadro derinliğini artırmak için düğmeye basan sarı-kırmızılılar, Chelsea'ye transfer kuşatmasında bulunmaya hazırlanıyor. İşte haberin detayları...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.07.2024 - 06:40
Uzun süredir taraftarların beklediği orta alan transferini gerçekleştirmek için büyük bir çaba harcayan Galatasaray çalışmalarını 4 koldan sürdürüyor.
Çok sayıda isimle temas halinde olan Sarı- Kırmızılılar'dan taraftarları heyecanlandıracak bir hamle geldi.
BURUK BEKLENİYOR
Takvim'de yer alan haberde transferde menajer önerilerini de dikkate alan yönetimin Chelsea formasını giyen Carney Chukwuemeka ve Lesley Ugochukwu'yu listesine dahil ettiği öğrenildi.
İngiliz ekibinin geniş kadrosunda geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki iki futbolcuyla ilgili araştırmalar yapıldığı ve teknik direktör Okan Buruk'un onay vermesi durumunda resmi girişimlerin başlayacağı belirlendi.
Chelsea'nin geçen sezon başında Rennes'den 27 milyon Euro'ya transfer ettiği Lesley Ugochukwu 12 maçta sadece 297 dakika forma giyebildi.
ÇOK FİZİKLİ VE DİNAMİKLER
2022 yılında Aston Villa'dan 18 milyon Euro'ya Chelsea'ye giden Chukwuemeka da geçen sezon Premier Lig'de 9 maçta 223 dakika sahada kalabildi.
Her iki futbolcunun da ortak özellikleri güçlü fizikleri ve çok dinamik olmaları. Buruk "evet" derse Chukwuemeka ve Ugochukwu'dan birisinin satın alma opsiyonuyla kiralanması için Chelsea ile görüşmeleri başlayacağı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi lig etabının 2. maçında evinde Liverpool'u 1-0 mağlup eden Galatasaray, UEFA'dan dev bir galibiyet primi elde etti. İşte o Aslan'ın kasasına giren rakam… (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Galatasaray evinde Liverpool'u mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Spor yazarı Bülent Timurlenk sarı-kırmızılıların zaferini dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazı... (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray, evinde ağırladığı Liverpool'u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Ömer Üründül, yazısında sarı-kırmızılı takımın yıldızından övgü dolu sözlerle bahsetti. İşte Üründül'ün yorumları… (GS spor haberleri) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Liverpool'u mağlup eden Galatasaray tarihi bir zafere imza attı. Sarı-kırmızılıların zaferi dünya spor gündeminde oldukça geniş yankı uyandırırken, efsanevi Fransız futbolcu Thierry Henry de Cimbom'un zaferini övgü dolu sözlerle değerlendirdi. İşte o sözler... (GS spor haberi)