TRANSFER HABERİ: Galatasaray'da Dries Mertens belirsizliği! İmza şartı belli oldu
Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray'da gözler bir yandan da transfer çalışmalarında. İç transferde özellikle Dries Mertens'in sözleşme durumu çok konuşulan sarı kırmızılılarda, konuya dair sıcak bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.05.2024 - 06:40
Galatasaray'a 2022 yazında gelen Dries Mertens, özellikle kritik maçlarda aldığı rolle takımın sürükleyici isimlerinden biri olmuştu.
Bu sezon son haftalarda sazı eline alan Belçikalı yıldız, son 7 maçın hepsinde skor katkısı sağladı.
37 yaşındaki oyuncu, Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada yönetimle sözleşme görüşmelerine hız vereceğini açıklamıştı.
Fotomaç'ın haberine göre sarı-kırmızılılar, 2.9 milyon euro kazanan 37 yaşındaki oyuncudan indirim bekliyor.
Garanti + performansa dayalı ücret vermek isteyen yönetim, Mertens'le anlaşmaya yakın. İki taraf arasındaki görüşmelerin bu hafta sonuçlanması bekleniyor.
G.Saray, çıkacağı maça göre alacağı paranın artacağı 1 yıllık sözleşmede Mertens'e yaklaşık 2.5 milyon euro ödemeyi planlıyor.
DRIES MERTENS KİMDİR?
Dries Mertens, 6 Mayıs 1987'de Belçika'nın Leuven kentinde dünyaya geldi. Futbola Anderlecht altyapısında başladı.
Sırasıyla Gent, Eeandrach ve AGOVV'da forma giydikten sonra 2009 yazında 600 bin Euro'ya Utrecht'e imza attı.
2 yıl sonra 7 milyon Euro bonservis bedeliyle PSV'nin yolunu tuttu. 2013 yazında ise Napoli, 9.48 milyon Euro bonservisle oyuncuyu kadrosuna kattı.
2022'de sözleşmesinin bitmesinin ardından Galatasaray'a geldi. Cimbom'la sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan deneyimli yıldızın güncel piyasa değeri ise 1.8 milyon Euro...
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da sol stoper için listenin ilk sırasına Milan forması giyen Pavlovic yazıldı. Sezon başında da Sırp oyuncu için teklif yapan yönetim bu defa ara transfer döneminde işi bitirmek istiyor. İşte ayrıntılar... GS SPOR HABERLERİ -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Olağan Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Özbek'in sözleri... -
Galatasaray'da ocak ayı transfer planlamaları başladı. Sarı kırmızılılarda gelecek oyuncuların yanı sıra gidecek futbolcular da netleşmeye başladı. Bu doğrultuda Cimbom'da flaş bir ayrılığın yaşanabileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da Leroy Sane şoku yaşanıyor. Sarı kırmızılıların büyük umutlarla kadrosuna kattığı Alman yıldız öyle bir istatistiğe imza attığı ki son 9 yılda böylesi görülmedi. GS SPOR HABERLERİ