GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ... Aslan'ın yeni yıldızı İngiltere'den! Lig biter bitmez...
GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ... Trendyol Süper Lig'de son haftalara 4 puan farkla giren Galatasaray şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı kırmızlılar, rotayı İngiltere'ye kırdı. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.04.2024 - 12:19
- Güncelleme Tarihi: 29.04.2024 - 12:27
Son şampiyon Galatasaray, bu sezon unvanını korumanın peşinde.
Ligin son düzlüğüne 4 puan önde giren lider Galatasaray, kalan maçlarını kazanıp rekor puanla şampiyon olma hesapları yapıyor.
Zorlu Adana Demir deplasmanından iyi oyun ve net skorla dönen Galatasaray'da tüm camia hedefe kitlenmiş durumda.
Pazar günü evinde kritik bir Sivasspor maçı oynayacak olan Cimbom, maça hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.
Sezon sonu birçok oyuncuyla yollarını ayıracak olan Galatasaray, transfer çalışmaları için sezonun bitmesini beklemiyor.
Kiralık sözleşmesi devam eden Tanguy Ndombele ile yola devam etmeyi düşünmeyen yönetim 8 numara için çalışmaları sürdürüyor.
Birçok isimle ön görüşmeler yapan sarı kırmızılılar, ana hedefinin plasesini belirledi.
Afrika basının iddiasına göre Southampton'ın çift yönlü dinamik orta sahası Galatasaray'ın 8 numara bölgesinde yaşanan sorunu kökünden çözecek.
Bu sefer hedef Türkiye'de ilk yabancı başkan olarak bilinen Göztepe'nin başkanı Rasmus Ankersen'in başka bir takımı olan Southampton'dan.
Southampton'a Rangers'tan gelen ve oldukça iyi performanslar sergileyen isim, Southampton bir üst lige çıkamazsa daha makul ücretlere Galatasaray forması giyebilir.
Ana hedefi Wilfried Ndidi olan Galatasaray bu transferden istediğini alamazsa, bir başka Nijeryalı'ya yönelecek.
İŞTE O İSİM
Aslan'ın listesinde olan yıldız isim Joe Aribo. Dinamizmi dikkat çeken Aribo geçen sezon 7 farklı mevkide forma giyerek çok yönlülüğünü kanıtlamış oldu.
Torreira ve Aribo orta sahası ile Okan Buruk'un istediği tempolu pres gücü yüksek orta saha performansı takıma yansıyabilir.
Profesyonel futbol yaşamına Charlton Athletic'de başlayan 1,83'lük Aribo, bedelsiz olarak ayrılıp Glasgow Rangers takımına katılmıştı. Rangers ile UEFA Kupası finaline çıkıp 1 gol ile maça damga vurdu.
DİĞER HABERLER
-
Transferde öncelik verdiği kaleci pozisyonu için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir iddia gündeme geldi. İngiliz basını sarı-kırmızılıların Manchester United'da gözden düşen Kamerunlu eldiven Andre Onana için devreye girdiğini aktardı. İşte detaylar... -
Galatasaray'da gündemi meşgul eden Barış Alper Yılmaz ile ilgili bugün yönetim oyuncuyla bir araya gelecek. Sarı-kırmızılı yönetimin görüşmede milli yıldızı takımda kalmaya ikna etmeye çalışacağı belirtildi. işte detaylar... (GS spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hareketli günlerden geçiyor. Sarı-kırmızılı kulüpte bir süredir gündemi meşgul eden Barış Alper'in olası NEOM transferinde, alternatifini hazırladı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar bu mücadeleden 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Mücadele öncesi Okan Buruk'tan kadro kararı geldi. İşte detaylar...