TRANSFER HABERİ: Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Türkiye kariyeri sona erdi
Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayıp duble yapmak isteyen Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılarda o yıldızın yeni sezonda takımdan kesin olarak ayrılacağı, hatta transfer için prensip anlaşmasının gerçekleştiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.03.2024 11:03
Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sarı kırmızılılar lige verilen 2 haftalık arada transfer çalışmalarına yoğunlaştı.
Yönetim; hem gidecek hem de kalacak futbolcularla ilgili yoğun bir çalışma başlattı.
Galatasaraylı idareciler ilk olarak yeni sezon planlaması için teknik direktör Okan Buruk ile bir araya geldi.
İki taraf arasında önemli bir toplantı yapılırken, yeni sezon transferleri için fikir alışverişinde bulunuldu.
Teknik Direktör Okan Buruk'un yeni sezonda takviye istediği bölgeleri tek tek ilettiği kaydedildi.
Yönetimin de bu talep sonrası şimdiden kolları sıvadığı ve transfer harekatına başladığı iddia edildi.
Sarı kırmızılı kurmaylar tıpkı son 2 sezonda olduğu gibi yeni sezonda da transferde tam isabey sağlamayı hedefliyor.
Bu doğrultuda hem scout ekibinin hem de izleme komitesinin önermiş olduğu isimler dikkatli şekilde inceleniyor.
Öte yandan herkes Galatasaray'ın yeni sezondaki transferlerini merak ederken, takımdan ayrılacak isimler hakkında da önemli gelişmeler yaşanıyor.
Sarı kırmızılı ekipten ayrılacak isimlerle ilgili bomba bir iddia geldi.
Cimbom'un yıldızının sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı açıklandı.
Hatta yönetimin, o takımla prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.
İşte o isim ve transferin detayları...
Trendyol Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla göz dolduran Victor Nelsson, transferde gündemden düşmüyor.
Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük payı olan başarılı savunmacı, Türkiye kariyerinin sonuna geldi.
VICTOR NELSSON, SERIE A'YA GİDİYOR
Galatasaray'ın savunmadaki emniyet sibobu olan Victor Nelsson'un Süper Lig macerası sona eriyor.
Akşam'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Serie A'nın son şampiyonu Napoli yaz transfer döneminde Victor Nelsson'u kadrosuna katacak.
Mavililerin, Galatasaray ve Victor Nelsson ile prensip anlaşmasına vardığı haberin detaylarında yer aldı.
TOTTENHAM ÇOK İSTEMİŞTİ
Danimarkalı oyuncu için yaz transfer dönemi de oldukça hareketli geçmişti.
Nelsson ile Premier Lig'in köklü ekibi Tottenham yoğun bir şekilde ilgilenmiş ancak Ada ekibi, Galatasaray'ın 25 milyon Euro bonservis inadını kıramadığı için bu transfer gerçekleşmemişti.
GALATASARAY RAKAMLARI
Galatasaray'da 3'üncü sezonunu geçiren Victor Nelsson, sarı-kırmızılı forma ile tüm kulvarlarda 118 maça çıktı.
26 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1'lik skorla mağlup etti. Takipçisi Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada hata yapmayan sarı-kırmızılılar, zirvede farkı yeniden 4 puana çıkardı. Karşılaşmada Galatasaray'ın iptal edilen 3. golü tartışmalara konu olurken, usta yazar Ahmet Çakar pozisyonu değerlendirdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği ile kozlarını paylaştı. Kritik mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 2-1 kazandı ve Cimbom şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız kapattı. Fotomaç Gazetesi yazarları da Natura Dünyası Gençlerbirliği-Galatasaray müsabakasını flaş ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de takipçisi Fenerbahçe ile aradaki farkı 4 puana çıkan Galatasaray'da, yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Mertens'in ayrılığının ardından 10 numara pozisyonundan istikrarlı katkı alamayan sarı-kırmızılılar, gözünü Premier Lig'in yıldızına dikti. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında kritik bir virajı döndü. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül de zorlu karşılaşmayı çarpıcı sözlerle değerlendirdi. İşte o yazı... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)