Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Icardi açıklaması! Trabzonspor maçında oynayacak mı?
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Öztürk, Mauro Icardi'nin sağlık durumu hakkında konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.01.2024 - 19:42
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maç için kente geldi. Trabzon Havalimanı'na ulaşan Galatasaray için geniş güvenlik önlemleri alınırken, sarı-kırmızılı takımı bir grup taraftar karşıladı. Kafile polis eşliğinde kendilerini bekleyen otobüsle konaklayacakları otele hareket etti.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Trabzonspor maçı kamp kadrosunda yer alan Mauro Icardi ile ilgili, "Keyfi yerinde. İnşallah oynar" dedi.
Süper Lig'deki zirve yarışını değerlendiren Öztürk, "Kafa kafaya gidiyor. Böyle olması bence daha iyi. Hepimize heyecan zevki veren bir yarış gidiyor. Galatasaray yine şampiyonluğun en büyük adayı. Her zaman olduğu gibi. Okan Hoca ve ekibi bizi mahcup etmiyor" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de sezona 6'da 6 yaparak başlayan Galatasaray, sezon başı itibarı ile Avrupa'nın en başarılı takımları arasında yer aldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar... -
Son dakika spor haberleri: Galatasaray'da kasa doldu taştı. Sarı-kırmızılılarda forma ve ürün satışı özelinde rekor kazanç elde edildi. İşte Cimbom'un kasasına giren rakam. (GS SPOR HABERLERİ) -
Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında Tümosan Konyaspor'u kendi sahasında 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Sabah Gazetesi Yazarı Ahmet Çakar'dan dikkat çeken yorum geldi. İşte Çakar'ın yazısı... GS SPOR HABERLERİ