GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Leipzig'den Angelino için flaş karar!
Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimlerle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların yollarını ayırmayı hedeflediği Angelino hakkında Leipzig'den sürpriz bir haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.01.2024 06:40
- Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 08:41
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Ümraniyespor ile karşılaştı.
Cimbom rakibini 4-1 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.
Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor.
OKAN BURUK'UN ÖNCELİĞİ SOL BEK!
Ümraniyespor maçı sonrası transfer hakkında konuşan Okan Buruk: "Sol beke yerli veya yabancı bir takviye yapacağız.
Belirlediğimiz, istediğimiz, görüştüğümüz ve düşündüğümüz oyuncular var." ifadelerini kullandı.
Transferde önceliğini sol bek bölgesine veren Galatasaray'da Angelino'nun geleceği merak ediliyor.
Galatasaray'da 1 maç daha oynaması halinde zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek olan Angelino konusunda belirsizlik sürüyor.
Bir yandan sol bek transferi için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar diğer yandan Alman temsilcisi Leipzig ile masaya oturdu.
Bild Gazetesi'ndeki habere göre; Galatasaray, Leipzig'den Angelino için yeni bir kulüp aramalarını talep etti.
Ancak Alman ekibi bu teklifi kabul etmedi.
Takvim'de yer alan habere göre, bu cevap üzerine Sarı- Kırmızılılar, İspanyol yıldız Angelino'nun bundan sonra 6 ay boyunca tribünde oturacağını belirtti.
Öte yandan haberde; Galatasaray'ın Angelino'nun takımla antrenmanlara katılmasının önüne bir engel koymayacağı ifade edildi.
Angelino, G.Saray'da 1 maç daha oynarsa satın alma opsiyonu devreye girecek. Aslan 6 milyon Euro ödeyecek.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. haftasında Galatasaray, sahasında Barcelona’yı ağırladı. Sarı-kırmızılılar, tribünlerde 'Özgür Filistin' ve 'İnsanlık Gazze’de vicdanını kaybetti' pankartları açarak Filistin’e destek verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
İspanyol devi Barcelona, Galatasaray ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesi sosyal medyadan flaş bir paylaşım yaptı... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile Barcelona, lig aşamasının ikinci haftasında karşı karşıya geliyor. Sarı-kırmızılılar Barcelona önünde Avrupa kupalarındaki 342. maçına çıktı. RAMS Park'ta oynanan kritik mücadeleyi haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray, Barcelona'yı konuk ediyor. Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...