Okan Buruk istedi yönetim alıyor! Galatasaray'dan 2 transfer birden
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, ocak ayı için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılar teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda harekete geçerken, 2 transfer birden yapacak. İşte o yıldızlar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.12.2023 - 06:40
- Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 - 09:13
Transfer için kolları sıvayan Galatasaray yönetiminin önceliği orta saha ve sol bek takviyesi...
Ndombele ve Angelino'dan memnun olmayan sarı-kırmızılılar, transferde düğmeye bastı.
Fransız orta saha için Tottenham ile görüşme yapacak olan Cimbom, kiralık sözleşmesini feshetmek istiyor.
Ndombele'nin süre alacağı bir takıma kiralanmasını isteyen Tottenham yetkilileri, olası bir fesihe sıcak bakıyor.
Galatasaray'da teknik heyetin gözüne giremeyen bir diğer isim Angelino oldu.
Leipzig'den şarta bağlı opsiyonlu olarak kiralanan İspanyol futbolcunun sözleşmesi 1 maç daha oynarsa otomatik olarak uzayacak.
Angelino ile yolları ayırmak isteyen sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki oyuncuyu başka bir maçta oynatmayacak.
DURSUN ÖZBEK'TEN SOL BEK MÜJDESİ!
Angelino'ya veda etmeye hazırlanan Galatasaray'da sol bek müjdesini başkan Dursun Özbek verdi.
Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Özbek, "Sol bek ihtiyacımız var. En kısa sürede halledeceğiz" ifadelerini kullandı.
2 YILDIZ LİSTEDE!
Fotomaç'ın haberine göre; Sol bek takviyesi için uğraş veren Aslan'ın listesinde 2 yıldız bulunuyor.
Sarı-kırmızılı yönetim, Glasgow Rangers'da fazla forma giyemeyen Rıdvan Yılmaz ve Roma'dan Spinazzola'yu gündemine aldı.
ÖNCELİK RIDVAN YILMAZ!
Okan Buruk 2 oyuncuya da onay verdi ama öncelik Rıdvan'da.
İskoç temsilcisi ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki sol bek için kiralama formülü devreye sokulacak.
ORTA SAHAYA KLASSEN!
Galatasaraylı kurmaylar, Inter'in merkez orta sahası Davy Klaassen'i orta sahadaki ilk hedef olarak belirledi.
Çizme kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki Hollandalı yıldız ayrılmayı planlıyor ve Aslan'a gelmeye çok sıcak bakıyor.
DİĞER HABERLER
-
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatikleri Federasyonu (IFFHS), futbol takımları arasında dünya sıralamasını güncellemeye gitti. İşte dünyadaki aktif en iyi 10 takım ve 4 büyüklerin sıralamadaki yerleri... -
Trendyol Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 3-0 yenerek görkemli bir başlangıç yapan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar'ın öncelik verdiği kaleci kaleci transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Aslan'ın listesinde yer alan Donnarumma için İngiliz basınından bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 15 Ağustos Cuma günü sahasında Fatih Karagümrük ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. -
Galatasaray'ın kaleci transferi listesinde yer alan 26 yaşındaki İtalyan yıldız file bekçisi Gianluigi Donnarumma, kadro dışı kararının ardından PSG'ye veda etti. İşte o paylaşım... | Son dakika GS spor haberleri