Galatasaray Kopenhag maçına hazır
Son dakika spor haberi: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçına çıkacak. Kopenhag ile karşılaşacak olacak sarı-kırmızılılar, bu mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.12.2023 - 14:17
- Güncelleme Tarihi: 11.12.2023 - 14:17
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde bir bölümü basına açık olarak yapılan antrenman, ısınma ve koşu çalışmalarıyla başladı. Futbolcular daha sonra iki gruba ayrılıp top kapma çalışması gerçekleştirdi. Basına kapalı olan bölümünde ise Kopenhag maçının taktiği üzerinde duruldu.
Son müsabakalarda sakatlıklarından dolayı oynamayan Davinson Sanchez ile Hakim Ziyech, Kopenhag maçının son antrenmanında takımla çalıştı.
Galatasaray, saat 16.00'da İstanbul Havalimanı'ndan Danimarka'nın Kopenhag şehrine gidecek.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray'a konuk olacak Liverpool'un 21 kişilik kafilesi açıklandı. İşte o isimler... -
UEFA Şampiyonlar Ligi lig etabının 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray'a konuk olacak Liverpool'da kadro sıkıntısı teknik direktör Arne Slot'u düşündürüyor. 8 günde 3. deplasman maçına çıkacak kırmızılarda Hollandalı çalıştırıcının rotasyona gideceği iddia edildi. İşte detaylar... -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İngiliz basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili de flaş ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Liverpool ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)