Ahmet Çakar Galatasaray - Kasımpaşa maçını değerlendirdi!
Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Sarı kırmızılılar zorlu rakibini 2-1 mağlup etti. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar da müsabakayı ve hakem kararlarını değerlendirdi. İşte o yazı... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.11.2023 - 09:30
- Güncelleme Tarihi: 04.11.2023 - 09:31
AHMET ÇAKAR - PENALTI VAR MI, GÖREMEDİK!
Galatasaray dün 3 puanı aldı ama ondan daha önemlisi, Muslera'yı kaybetti. Ne kadar süre kaybettiğini bilemiyoruz. Daha ilk yarıda tüm kontrol Galatasaray'daydı.
Fazla pozisyon üretemediler ama Zaha'nın dinamizmi ve attığı mükemmel bir gol vardı.
İkinci yarıda da Zaha'nın golü Galatasaray'ı rahatlattı diyecektik ki aksilikler arka arkaya geldi. Muslera sakatlandı, ardından Kasımpaşa'yı maçta tutan golü geldi.
Abdülkerim'den sol bek olmaz. Ne zaman çıkacağını, ne zaman dribbling yapacağını, ne zaman bindireceğini kestiremiyor.
Nelsson ise kapris yaparcasına bir maç oynadı. Hatalar yaptı, bezgin oynadı. Torreira ve Boey dışında parlayan oyuncu yoktu.
Gelelim hakeme diyeceğim ama önce yayıncı kuruluşa gelmek lazım. İkinci yarıda taç çizgisi üzerinde Abdülkerim'in Kasımpaşalı oyuncuya bir darbesi var. Yavaş çekim göstermediler, tekrar etmediler.
Kırmızımsı görünüyor ama bir kez daha görmediğimiz için fazla yorum yapamıyoruz. Arda Kardeşler'den çok iyi bir performans görmedim.
Mesela ikinci yarıda Kasımpaşa'nın, Galatasaray'ın attığı golün hemen öncesinde penaltı beklediği bir pozisyon var. Nelsson itiyor mu, Gomis kendini mi bırakıyor? Bunu da farklı açılardan göremedik.
Kötü niyetli olsam, illegal bir örgüt var, hakemler ve VAR hakemleri bunun üyesi, yayıncı kuruluşun içine de sızmışlar diyeceğim ama demiyorum.
Abdülkerim'in rakibine yaptığı hareket kırmızı mı, sarı mı Türkiye göremedi. VAR gördü ki 'Kırmızı değil' deyip davet etmedi. Peki VAR gördüyse 85 milyonluk Türkiye bu pozisyonun tekrarını niye görmedi?
DİĞER HABERLER
-
Bu sezon yer aldığı tüm kulvarlarda yoluna doludizgin devam eden Galatasaray, yeni sezon planlamalarını da sürdürüyor. Yaz transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başlayan sarı kırmızılılar, dünyaca ünlü 3 futbolcudan 1'ini kadrosuna katmak için kolları sıvadı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündeme dair açıklamalarda bulundu. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İtalyan ekibi Juventus ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadeleler öncesi, sarı-kırmızılılarda Leroy Sane'nin sağlık durumu merakla takip ediliyor. İşte yıldız isme dair son gelişmeler... -
Galatasaray'da şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, "Fenerbahçe Kulübü, Bankalar Birliği Anlaşması'ndan Galatasaray'ı taklit ederek çıktı. Beşiktaş Kulübü de Galatasaray'ı taklit etmek için yetki aldı. Hepsinde model aynı." dedi. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)