Molde Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda CANLI yayınlanacak? | UEFA Şampiyonlar Ligi
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda Molde'ye konuk olacak. Sarı-kırmızılılar bu maçtan galip gelmek ve rövanş öncesi avantaj elde etmek istiyor. Mücadele öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. İşte detaylar... | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.08.2023 00:00
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray deplasmanda Molde ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli oldu.
MOLDE - G.SARAY İLK 11'LER
Molde: Karlström, Haugan, Bjornbak, Ellingsen, Knudtzon, Eriksen, Mannsverk, Breivik, Haugen, Brynhildsen, Eikrem.
G.Saray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Oliveira, Berkan, Yunus Akgün, Mertens, Kerem, Icardi.
MOLDE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?
Molde - Galatasaray maçı 23 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'de oynanacak. Aker Stadyumu'nda karşılaşma Exxen'de canlı yayınlanacak.
KARŞILAŞMAYI ANTHONY TAYLOR YÖNETECEK
Maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor yönetecek. Onun yardımcılıklarını Stuart Burt ve Lee Betts yapacak.
RAKİBİN GÖZDESİ OLA BRYNHILDSEN
Ligi nisan ayında başlayan Molde, yerel sezonunda 19. haftasına geldi. 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi ile dördüncü sırada bulunan Molde, UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu'nda Finlandiya ekibi HJK, Üçüncü Tur'da ise Klaksvik ile karşı karşıya gelerek adını Play-off turuna yazdırdı. 15 maçta 7 golü bulunan 1999 doğumlu Ola Brynhildsen, en skorer oyuncuları olarak göze çarpıyor.
Galatasaray rövanş maçını 29 Ağustos Salı günü RAMS Park'ta oynayacak.
MOLDE'DE TANIDIK İSİM
Molde'de, Galatasaray'da 2016-2021 yıllarında arasında oynayan Martin Linnes forma giyiyor. 31 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılar ile 146 resmi maçta görev alırken, rakip fileleri de 5 kez havalandırdı. Norveçli futbolcu, Galatasaray ile 2 kez Süper Lig şampiyonluğu da yaşadı.
AVRUPA KUPALARINDA 307. MAÇ
Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 306 kez oynadı. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılılar, 109 kez sahadan galip ayrılırken, 115 kez de rakiplerine mağlup oldu. 82 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 408 kez havalandırırken, kalesinde ise 450 gol gördü. Teknik Direktör Okan Buruk da sarı-kırmızılıların başında Avrupa kupalarında beşinci sınavına çıkacak.
BU SEZON 6 RESMİ MAÇ OYNADI
Galatasaray, bu sezon şimdiye kadar UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 4, Süper Lig'de 2 olmak üzere 6 resmi maç oynadı. Sarı-kırmızılılar bu müsabakalarda 4 galibiyet, 2 berberlik aldı.
MOLDE NORVEÇ LİGİ'NDE 4. SIRADA YER ALIYOR
Molde, Norveç Ligi'nde geride kalan 19 haftada 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle topladığı 34 puanla 4. sırada bulunuyor. Molde, son olarak evinde Valerenga ile golsüz berabere kaldı. Galatasaray'da, Olimpija Ljubljana ile oynanan rövanş maçında kırmızı kart gören Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira, Molde karşısında forma giyemeyecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor deplasmanında kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Kadrosunda önemli eksikler bulunuyorken sarı-kırmızılılar, Akyazı'da mutlak galibiyet planlarını o iki oyuncu üzerinden kurgulayacak. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray dev derbide karşı karşıya gelecek. Papara Park'ta oynanacak kritik maç öncesi Fatih Tekke ve Okan Buruk ilk 11'lerini büyük ölçüde netleştirdi. İşte Trabzonspor - Galatasaray mücadelesinin muhtemel 11'leri... | Son dakika Trabzonspor ve Galatasaray haberleri (TS GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bir maça çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Victor Osimhen'in yokluğunda Mauro Icardi'ye görev verme kararı aldı. Deneyimli çalıştırıcı, Arjantinli yıldızı golle buluşturmak için 3 isme özel görev verdi. İşte detaylar.. (GS spor haberi) -
Gelecek sezonun kadro planlamasında stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray'ın savunma eklemesi yapmak için ilgilendikleri yıldız oyuncuyu İtalyan basını duyurdu. İşte iki devin girdiği transfer yarışının ayrıntıları...