Tahkim Kurulundan Galatasaray'ın başvurularına ret geldi
Son dakika Galatasaray haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray Kulübünün teknik direktör Okan Buruk ile kulübe verilen para cezalarına yaptığı itirazı reddetti. (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.11.2022 - 19:44
Federasyondan yapılan açıklamaya göre Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) Okan Buruk'a toplam 52 bin lira, sarı-kırmızı kulübe de toplam 256 bin lira verdiği para cezalarına yapılan itirazları da görüştü.
Kurul, söz konusu cezalarda sübut, hukuki niteleme ve tayin bakımından bir isabetsizlik bulunmadığına hükmederek, PFDK'nin kararlarını onadı.
TFF Tahkim Kurulu, ayrıca Amatör Futbol Disiplin Kurulunun Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı'na taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle verdiği 1 müsabakada seyircisiz oynama ve 15 bin lira para cezasını da onadı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Monaco'da teknik direktör Pocognoli açıklamalarda bulundu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile karşılaşacak olan Galatasaray, kamp kadrosunda yer alan futbolcuları açıkladı. -
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Monaco ile oynayacağı maç için Fransaya doğru yola çıktı; sakatlıkları bulunan Lemina, Ayhan ve Singo kafilede yer almadı. İşte detaylar... -
Stuttgart Galatasaraylılar Derneği, Ostfildern-Scharnhausen’deki yeni merkezini hafta sonunda açtı. Törene Stuttgart Başkonsolosu Makbule Kaçar Koçak, Galatasaray Derneği yöneticileri ve eski futbolcular katıldı. İşte detaylar...