Galatasaray Başkanı Dursun Özbek müjdeyi verdi! "Transferler..."
11 Haziran'da Galatasaray'ın yeni başkanı seçilen Dursun Özbek, Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Özbek, "Başarı kazanmak üzere hazırlanıyoruz. Transferlerimize hazırlanıyoruz. Seçim öncesinde de çalışmamız vardı, hiç endişe etmeyin, çok güzel bir takım kuracağız." ifadelerini kullandı.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.06.2022 13:45
- Güncelleme Tarihi: 22.06.2022 15:24
Dursun Özbek'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:
"Futbol için, özellikle 100. yılda müthiş bir rekabet var. Her kulüp, 100. yılın önemine binaen şampiyon olmak için elinden geleni yapıyor. Biz de yeni bir ekibiz. Futbolu dizayn etmek için, daha önce de çalıştığım Cenk kardeşimle bir sözleşme yaptık.
Başarı kazanmak üzere hazırlanıyoruz. Transferlerimize hazırlanıyoruz. Seçim öncesinde de çalışmamız vardı, hiç endişe etmeyin, çok güzel bir takım kuracağız.
Artık Galatasaray Adası eskisi gibi dokunulabilir bir yer olmaktan çıkıyor. Galatasaray Adası dört parsel, biri bizim, diğer üç parsel Milli Emlak'a ait. İrtifak hakkı için Milli Emlak ile iletişime geçtim. Söz konusu parsellerin 30 yıllığına Galatasaray'a irtifaklandırılması için sözleşmeler hazırlanıyor. Müjdeli haberi yakında vereceğim. Desteklerinden ötürü Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımız Murat Kurum'a büyük bir teşekkür gönderiyorum.
Hangi projeyi yaparsak yapalım birbirimizi sevelim. Galatasaray büyük bir camia. Bu birlikteliğin sağlanması gerekiyor. İlk hedefim camiada sevgi iklimini oluşturmak.
Riva'da inşaat devam ediyor. İnşa edilen veya önümüzdeki iki senede inşa edilecek 750 villa var. Bu 750 villanın 150'si Galatasaray'ın malı! Kaba hesapla 15 milyon TL diyorum. 150'yi 15'le çarpınca 2 milyar 250 milyon TL para oluyor. Hiç kimse bunu eğip bükmesin.
Riva'da bir de orman arazimiz var. Yaklaşık 200 dönüm burası. Orman evleri, hobi evleri gibi evler yapılıp satışa çıkarılacak. Orman arazisini Emlak Konut'a geliştirmek üzere devrettik. Emlak Konut geliştirmekten vazgeçirse devredilecek bize.
Riva iki sene içinde nakde dönecektir. Büyük fayda devşirecektir Galatasaray'a. TFF ve bankalarda hep 'Mali durumu en iyi takım Galatasaray' diyorlar. İşte bu yüzden Galatasaray. Hiç böyle düşündünüz mü?
Ziraat Bankası Genel Müdürü'ne söyledim. 'Bankalar Birliği Anlaşması'ndan çıkacağız' dedim. 'Nasıl olacak o iş? dedi. Halledeceğimi söyledim. Bu prangadan kurtulmak son derece olası.
Galatasaray; 4 büyük kulüp içinde mali durumu en iyi olan kulüptür."
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatsasaray transfer haberleri: Ruben Amorim ve kulüp yönetimiyle ayrılık görüşmesi yapmaya hazırlanan Rafael Leao'nun yeni adresi merak konusu. Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray'ın transfer yarışında öne çıktığı iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları... -
Kanat transferi çalışmalarına devam eden Galatasaray'da listenin üst sıralarında Thiago Almada bulunuyor. Teknik direktör Okan Buruk'un çok istediği Arjantinli yıldız için sarı-kırmızılılar, ocak ayı sonrası yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... -
Galatasaray'da transfer gündeminde yer alan Matviy Ponomarenko ile dikkat çeken sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yönetimden Ukraynalı yıldız hakkında flaş bir karar verildi. İşte haberin detayları... -
Galatasaray, dünyaca ünlü yıldız Bruno Fernandes için harekete geçmeye hazırlanıyor. Manchester United'ın transfer hamleleri sonrası Portekizli futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken, sarı-kırmızılıların pazarlık masasına oturacağı belirtiliyor. İşte transfere dair tüm detaylar...