Galatasaray'da başkanlık seçimi 11 Haziran'da yapılacak!
Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray'da Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı 4 Haziran Cumartesi günü saat 10.00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 11 Haziran günü aynı yer ve saatte yapılacak.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.05.2022 21:18
- Güncelleme Tarihi: 02.05.2022 21:37
Galatasaray Kulübü'nde Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'nın 4 Haziran Cumartesi, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantının 11 Haziran tarihinde yapılacağı açıklandı.
Başkan Burak Elmas ve yönetim kurulu, bugün akşam saatlerinde yaptığı toplantıda seçim tarihini belirledi.
Toplantı sonrası kulüpten yapılan açıklamada, "2 Mayıs 2022 (Bugün) yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar neticesinde, Kulübümüzün "OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI" 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 11 Haziran 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır" ifadeleri yer aldı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftası 17 Ekim Cumartesi günü oynana 4 karşılaşma ile devam etti. Fenerbahçe evinde Corendon Alanyaspor'u 2-0 ile geçerken, Galatasaray da deplasmanda Gençlerbirliği'ni tek golle geçti. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rafael Leao hakkında resmi açıklama yayınladı. -
Gelecek adına umut verdi