GALATASARAY HABERLERİ: G.Saray Fenerbahçe derbisi hazırlıklarını sürdürdü!
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. | Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.04.2022 - 21:03
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 10 Nisan Pazar günü derbide Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Domenec Torrent yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.
Pas organizasyonlarıyla devam eden idmanda pozisyon çalışmaları üzerinde duruldu. Antrenman, çift kale maçla tamamlandı.
Sakatlıkları bulunan Kerem Aktürkoğlu, Sofiane Feghouli ve Mustafa Muhammed'in tedavilerine devam edildi. Tedavi programlarının ardından Feghouli salonda çalıştı, Mustafa Muhammed ise sahada koşulara başladı.
Galatasaray, bir günlük iznin ardından Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına 8 Nisan Cuma günü devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ilk sınavına deplasmanda E. Frankfurt ile karşılaşacağı maçla start verecek. Sarı-kırmızılılar bu zorlu mücadeleden mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma öncesi teknik direktör Okan Buruk'un özel bir plan hazırlığında olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar... -
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Victor Osimhen, Nijerya Milli Takımı ile çıktığı maçta talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Futbolcunun sahalara ne zaman döneceği merak edilirken yıldız isimle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Yaz transfer döneminde adı sarı-kırmızılılar ile transfer dedikodularında anılan Senne Lammens için kardeşi Tom Lammens açıklamalarda bulundu. Tom Lammens, Senne'nin Galatasaray'ı tercih etseydi daha fazla kupa kazanabileceğini söyledi. İşte detaylar... -
Son dakika spor haberleri: Trabzonspor'dan 27.5 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer olan Uğurcan Çakır için sürpriz bir detay ortaya çıktı. Milli kaleci, Şampiyonlar Ligi'nde Frankfurt karşısında oynaması durumunda özel bir madde devreye girecek. İşte detaylar... (GS SPOR HABERLERİ)