Fatih Terim ondan vazgeçemiyor!
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.05.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 31.05.2018 10:50
Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Kasımpaşa'nın bonservisini aldığı Trezeguet için Fatih Terim oldukça kararılı.
Sezon içinde birçok ortamda Kasımpaşa'da forma giyen Mısırlı oyuncuyu beğendiğini ve gelişime açık bir futbolcu olduğunu belirten Terim, bu oyuncunun da alınması için talepte bulundu.
Şu anda UEFA'nın 'sattığın kadar al' bonservis kısıtını bekleyen Galatasaray yönetimi Trezeguet'i kadrosuna katmak için Kasımpaşa Kulübü ile de görüşecek.
Galatasaray, Terim'in istediği Mısırlı oyuncu için Haziran ayında Kasımpaşa kulübü ile masaya oturacak.
Trezeguet, Kasımpaşa ile bu sezon 29 resmi maça çıktı 11 gol attı. Mısırlı orta saha oyuncusu bu maçlarda 3 kez de asist yaptı.
Sezon başında 500 bin Euro kiralama bedeli karşılığında alınan oyuncunun satın alma opsiyonu kullanıldı ve transfer bitirildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da yeni sezon planlamaları sürerken, golcü arayışları devam ediyor. Sarı kırmızılılarda Mauro Icardi'nin geleceği belirsizliğini korurken, Fransız medyası sarı kırmızılıların talip olduğu forveti duyurdu. İşte transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Manchester City'den ayrılmaya hazırlanan Bernardo Silva için transfer yarışı kızıştı. Galatasaray'ın da ilgilendiği Portekizli yıldızın peşine Atletico Madrid başta olmak üzere Avrupa'nın önemli kulüpleri düştü. İşte tüm detaylar... -
Yaz transfer döneminde iddialı hamleler yapmaya hazırlanan Galatasaray, orta saha bölgesi için listesini belirledi. İtalyan basınında yer alan habere göre; sarı kırmızılılar, Serie A'dan 4 flaş ismi gündemine aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılıların tecrübeli oyuncusu İlkay Gündoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Bazı eski takım arkadaşlarım kulüp ve ligle alakalı beni arayıp soru sordular ama isim vermek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Herkes bu ismin Bernardo Silva olduğunu düşünürken, sürpriz bir futbolcunun İlkay Gündoğan ile konuştuğu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)