Selçuk İnan'dan anlamlı ziyaret
Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, İzmir'de lösemi tedavisi gören sarı-kırmızılı genç taraftar Onur'u ziyaret etti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.09.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 25.09.2016 18:26
Selçuk İnan, İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören ve en büyük hayalinin kendisiyle tanışmak olduğunu belirten 16 yaşındaki Onur'un bu isteğini gerçekleştirdi.
Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'ın bu sabah yaptığı antrenmanın ardından uçakla İzmir'e gitti ve Onur ile bir araya geldi.
Hastanede ziyaret ettiği Onur ile tanışan ve kendisine imzalı forma hediye eden Selçuk İnan'ın akşam saatlerinde İstanbul'a döneceği bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Fransa ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, kamp kadrosunu duyurdu. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı.