Aslan'da Riekerink rüzgarı
Galatasaray, Akhisar maçın hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanlarda Riekerink fırtınası esiyor. Karabük karşısındaki futboldan memnun olmayan Hollandalı hoca, oyuncularını sık sık uyarıyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.08.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 25.08.2016 09:37
Akhisar Belediyespor ile cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Metin Oktay Tesisleri'nde sabah yapılan antrenmanda teknik direktörJan Olde Riekerink fırtınası esti.
Karabükspor maçındaki futboldan memnun olmayan Hollandalı, oyuncularını sık sık uyarırken, zaman zaman sesini yükseltti. İdmanda pas, orta ve son vuruş çalışmaları yapılırken, son bölümde yan top savunması üzerinde duruldu. Antrenmana yeni transfer Josue de katılırken, hazırlıklar bugünkü tek idmanla devam edecek. Saat 13.00'te Eren Derdiyok bir basın toplantısı düzenleyecek. 13.30'da ise teknik direktör Riekerink medya mensuplarının karşısına çıkacak ve maç öncesi değerlendirmelerde bulunacak.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, evinde Bursaspor Basketbol'a 93-88 mağlup oldu. -
2026 Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı, Ziraat Bankkart'ı 3-1 mağlup eden Galatasaray Madeş Mobilya kazandı. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla organizasyonda 2. kez mutlu sona ulaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında sahasında Barcelona'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Barça'nın yıldız futbolcusu Lamine Yamal flaş bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı kazanan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı yayımladı. | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)