Galatasaray'dan Lassana Diarra formülü!
Galatasaray, Marsilya'dan transfer etmek istediği Lassana Diarra için formül üstüne formül arıyor.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.08.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.08.2016 10:05
Diarra, 10 milyon euro'luk cezasının 6 milyona indirilmesi için L. Moskova ile masaya oturdu!
Sarı-kırmızılıların her konuda anlaşmaya vardığı Lassana Diarra, G.Saray'a gelmek istiyor, teknik direktör Riekerink de Fransız oyuncuyu çok istiyor. Fakat CAS'ın kestiği 10 milyon euro'luk ceza, bu transferin önünde 'kapı' gibi duruyor.
Marsilya'dan başka bir takıma gitmesi durumunda Diarra'yı transfer eden takım bu cezayı ödemek zorunda. Diarra ise bu konuda G.Saray yönetimine ilginç bir teklif sundu. Yılda 3.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme isteyen Fransız oyuncu, ilk olarak Moskova'ya giderek bu cezanın 6 milyon euro'ya kadar indirilmesini teklif etti.
Buna karşılık Fransız yıldız G.Saray'dan alacağı yıllık ücreti 3 milyon euro'ya indirmeyi, dolayısıyla 1.5 milyon euro'yu kendisinin ödemesini, kalan 4.5 milyon euro'yu da G.Saray'ın ödemesini teklif etti. Cenk Ergün'ün, Lokomotiv Sportif Direktörü Kirill Kotov ile görüşerek bu konuyu çözüme ulaştırmaya çalıştığı belirtildi.
FotomaçDİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan İlkay Gündoğan'ın geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Alman basını, 35 yaşındaki yıldız futbolcunun sezon sonunda eski kulübüne geri dönebileceğini öne sürdü. -
Barcelona'nın Galatasaray'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Lamine Yamal ile Mario Lemina arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Genç yıldızın "Şimdi kim olduğumu biliyor mu?" paylaşımına Lemina'dan esprili bir yanıt geldi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray'ı ağırlayacak Lille'de teknik direktör Davide Ancelotti açıklamalar yaptı. -
A Spor Yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray futbolcusu Leroy Sane'yi eleştirdi.