Galatasaray'da Cavanda depremi!
Belçikalı futbolcunun dış yan bağlarında zedelenme tespit edildi.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.08.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 19.08.2016 14:30
Galatasaray, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Dün yapılan idman maçında sakatlanan Cavanda'nın dış yan bağlarında zedelenme tespit edildi.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan takımdan bir grup, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktik hücum varyasyonları üzerinde dururken, diğer grup fiziksel çalışma ve rejenerasyon yaptı. Antrenmanın ana bölümünde iki takım halinde 8'e 8 yarı sahada baskı ve pres çalışması yapıldı.
Fatih Karagümrük ile dün oynanan idman maçında sağ ayak bileğinde burkulma yaşayan Luis Cavanda'nın yapılan tetkikleri sonucu dış yan bağlarında zedelenme tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başlandığı açıklandı.
Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan İlkay Gündoğan'ın geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Alman basını, 35 yaşındaki yıldız futbolcunun sezon sonunda eski kulübüne geri dönebileceğini öne sürdü. -
Barcelona'nın Galatasaray'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Lamine Yamal ile Mario Lemina arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Genç yıldızın "Şimdi kim olduğumu biliyor mu?" paylaşımına Lemina'dan esprili bir yanıt geldi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray'ı ağırlayacak Lille'de teknik direktör Davide Ancelotti açıklamalar yaptı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'ya evinde 4-1 mağlup olan Galatasaray'da taraftarlar tam puan aldı. Futbol dünyasının efsane isimlerinden Thierry Henry, sarı-kırmızılı tribünler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.