Galatasaray'a Caceres teklifi!
Muslera’nın durumunu konuşmak için İstanbul’a gelen menajer Daniel Fonseca, Galatasaray'a Juventus’un stoperini ve birkaç oyuncuyu teklif ederken, sarı kırmızılıların dikkatini bonservis bedeli elinde olan Martin Caceres çekti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.06.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 25.06.2016 10:32
Galatasaray, Fernando Muslera'nın durumunu konuşmak için çağırdığı menajer Daniel Fonseca'dan futbolcu önerileri aldı.
Sneijder, Telles ve Bruma'dan sonra Muslera'nın menajeri de İstanbul'a çağrılırken, başarılı kaleciyi River Plate veTigres gibi kulüplerin istediği dile getirildi. Ayrıca yine Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarında olan Uruguaylı eldivenin her şeye rağmen gönderilmeyeceği iletildi.
Bunun üzerine Fonseca, Florya'daki zirvede Galatasaraylı yetkililere 3-4 Uruguaylı oyuncu önerisinde bulundu. Bunlarla ilgili raporlar sunan menajer, ilk planda Juventus'la sözleşmesi sona eren Martin Caceres'i getirebileceğini iletti.
Chedjou'ya alternatif
29 yaşındaki stoperin bonservisinin olmaması, transferine olumlu bakılmasına neden oldu. Ayrıca yeni sözleşme isteyen ama olumsuz yanıt verilen Chedjou'nun başka bir takıma satılma ihtimalinin belirmesi de Caceres transferinin önünü açıyor.
Yönetim yine de kendilerine sunulan Uruguaylı futbolcuları scout ekibine iletti. İzleme komitesinin futbolcularla ilgili vereceği rapor sonrasında oyuncularla ilgili çalışmanın başlatılacağı dile getirildi.
Milliyet
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi kadro planlaması sürerken takımdan gönderilmesi planlanan isimle alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncu için menajerinin bir takımla ayrılık için görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü.