Galatasaray'da Karabükspor maçı hazırlıkları
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.03.2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 28.03.2015 14:01
Sabri Sarıoğlu, takımdan ayrı kondisyonerler ve fizyoterapistler eşliğinde özel bir çalışma gerçekleştirdi.
Antrenmanı, Avustralya'dan Amity Koleji öğrencileri de izledi. Bu okulun 14 yaş altı futbol takımı antrenörleri, teknik direktör Hamzaoğlu'na forma ve öğrenciler tarafından imzalanan futbol topu hediye etti.
Galatasaray, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıkları kapsamında yarın Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panthrakikos ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dostluk maçı oynayacak. Müsabaka saat 14.00'te başlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün divan kurulu temmuz ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için Portekiz basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Habere göre sarı-kırmızılılar, 15 milyon Euro bonservis bedeliyle yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe ve Galatasaray, Milan'ın Portekizli yıldızı Rafael Leao için kıran kıran bir transfer yarışına girdi. İki kulüp de temaslarını sürdürürken, Milan'ın bonservis beklentisi ve oyuncunun iki kulüpten de son isteği Avrupa basınında geniş yer buldu. İşte Leao'nun Fenerbahçe ve Galatasaray'dan son isteği... -
Galatasaray Kulübünün kurucusu ve Türk sporunun öncü isimlerinden Ali Sami Yen, vefatının 75. yılında kabri başında anıldı.