Daniel Güiza İspanya 7. Lig takımlarından Rayo Sanluqueno'ya transfer oldu
Fenerbahçe formasını bir dönem giyen 44 yaşındaki Daniel Güiza, İspanya 7. Lig ekiplerinden (Primera Andaluza) Rayo Sanluqueno'ya transfer oldu.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.07.2025 19:01
İspanyol ekibi yaptığı açıklamada,"Rayo Sanluqueno'nun 2025-26 sezonu için sekizinci transferi Daniel Güiza," ifadelerini kullandı.
Kariyerinde 18 takımın formasını giyen Güiza, Fenerbahçe'den 2011 yazında İspanya'nın Getafe takımına ardından da Malezya ve Paraguay takımlarında forma giydi.
İspanyol futbolcu 2018'den sonra ise doğum yeri İspanya'nın güneyindeki Endülüs bölgesinin 2. ve 3. lig takımlarında oynadı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
G.Saray'dan Fener'e dev çalım! -
Libertadores Kupası yarı finalinde Flamengo ile kozlarını paylaşam Estudiantes, Fernando Muslera'nın kalesinde devleştiği tarihi karşılaşmada adını finale yazdırdı. Seri penaltı atışlarına giden mücadelede tam 3 penaltı kurtararak maça damgasını vuran tecrübeli file bekçisi, takımını finale taşıyan isim oldu. İşte o kurtarışlar... -
Trendyol 1. Lig'de son 9 maçını kazanamayan ve teknik direktörü Ahmet Pektaş ile yollarını ayıran Manisa Futbol Kulübü, Sırp çalıştırıcı Nestor El Maestro ile görüşmelere başladı.