TRANSFER HABERİ: Kenan Karaman Schalke 04 ile sözleşme yeniledi!
Bundesliga 2 takımlarından Schalke 04, Kenan Karaman'ın sözleşmesinin 2028'e kadar uzatıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.07.2024 17:48
Bundesliga 2 takımlarından Schalke 04, bir dönem Beşiktaş forması da giyen eski milli oyuncu Kenan Karaman'ın sözleşmesinin 2028'e kadar uzatıldığını açıkladı.
Kenan Karaman, geride kalan sezonda Schalke 04 formasıyla çıktığı 31 müsabakada 14 gol ve 9 asistlik katkı sağladı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'daki performansıyla adından söz ettiren Batrakov, Rusya Milli Takım'ı aday kadrosuna davet edildi. -
Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo milli takım kariyerini noktaladığını açıkladı. İşte detaylar... -
Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2027 Avrupa Şampiyonası Elemeleri play-off turunda Çekya ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu. -
Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun milli takım kariyerini noktalaması, kamuoyunun en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Bazı uluslararası basın kuruluşları da Ronaldo ile teknik direktör Jorge Jesus arasında yaşanan anlaşmazlığın Portekizli yıldızın milli takım kariyerini noktalama kararında etkili olduğunu öne sürdü.