Eski milli futbolcu Ersen Martin vefat etti!
Aort damarının yırtılması sebebiyle uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele eden ve 10 Mart'ta da entübe edilen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.03.2024 23:26
- Güncelleme Tarihi: 20.03.2024 00:06
A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Ersen Martin, hayatını kaybetti.
Aort damarı yırtıldığı için uzun süre yoğun bakımda kalan ve daha sonra hastalıkla boğuşan Ersen Martin, 44 yaşında hayata gözlerini yumdu.
23 Mayıs 1979'da Almanya'da dünyaya gelen Ersen Martin, futbola Nürnberg altyapısında başladı. U19 takımında oynadıktan sonra A takıma yüksleen Ersen, 1999 yazında Beşiktaş'a transfer olan Martin 2000/2001 sezonunu Siirt Jetpa'da kiralık geçirdi.
2001/2002 sezonunda Göztepe'ye transfer olan Ersen Martin, 2002 yazında Denizlispor'a gitti. Burada 3 sezon oynayan Ersen Martin, 2005-2006 sezonunu Ankaraspor'da geçirdi.
2006 yazında Trabzonspor'a imza atan milli futbolcu, 2007/2008 sezonunda Recreativo Huelva'ya 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. İspanya'da iki sezon geçiren Ersen Martin, Sivasspor formasıyla ülkemize geri döndü.
Daha sonra Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği'nde oynayan Ersen, 2013 yılında Eyüpspor forması giyerken kariyerini noktaladı.
Ersen Martin, kulüp kariyeri boyunca 371 resmi maça çıkıp 101 gol attı, 27 de asist yaptı.
2004 yılında ilk kez milli olan Ersen, A milli formayı 4 maçta giydi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Samsunspor ile karşılaşan Kasımpaşa'da tribünler, Filistin bayrağı açtı. -
A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella dönemi sona ererken yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. UEFA Uluslar Ligi'nde kasım ayında oynanacak son iki maç öncesinde gündeme gelen sürpriz gelişme futbol kamuoyunda dikkat çekti. İşte ay-yıldızlıların yeni hocasına ilişkin son gelişmeler... -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin ismi, Peru'da nesli tükenmekte olan bir bitkiye verildi.