Inter 1-2 Bologna (MAÇ SONUCU - ÖZET) Inter'e Bologna şoku!
İtalya Kupası son 16 turu mücadelesinde Inter ile Bologna kozlarını paylaştı. Mücadeleyi uzatma dakikalarında 2-1 kazanan Bologna adını çeyrek finale yazdırdı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.12.2023 01:43
Inter ile Bologna, İtalya Kupası son 16 turunda kozlarını paylaştı. Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanan mücadelede hakem Federico La Penna düdük çaldı.
Normal süresi 0-0 biten maçı uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-1 kazanan Bologna çeyrek finale yükseldi.
Bologna'ya galibiyeti getiren golleri 112. dakikada Beukema ve 116. dakikada Dan Ndoye kaydetti. Inter'in tek golü 92. dakikada Carlos Augusto'dan geldi.
Inter'de Lautaro Martinez 65. dakikada penaltıdan yararlanamadı.
DİĞER HABERLER
-
Juventus, Dusan Vlahovic ile yollarını ayırma ihtimaline karşı forvet hattı için düğmeye bastı. İtalyan basını, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın içinde bulunduğu ilginç transfer halkasını duyurdu. İşte detaylar... -
2026 FIFA Dünya Kupası öncesi oynanan hazırlık maçında A Milli Takımımızın gruptaki rakiplerinden ABD, karşı karşıya geldiği Senegal'i 3-2 mağlup etti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
FIFA 2026 Dünya Kupası öncesi dikkat çeken haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak dev turnuvanın tarihindeki en golcü oyuncular listelendi. İşte detaylar... -
A Milli Futbol Takımımız ile D Grubu'nda karşılaşacak Paraguay, 2026 Dünya Kupası'nda mücadele edeceği kadrosunu duyurdu.