Kahramanmaraş İstiklalsporlu futbolcu Barış Civelek yaralı olarak enkazdan çıktı
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Kahramanmaraş İstiklalspor'da kariyerini sürdüren Barış Civelek, depremde enkaz altında kalan sporculardan biriydi. 29 yaşındaki futbolcu, kendi imkanlarıyla yaralı olarak enkazdan çıkmayı başardı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.02.2023 14:30
- Güncelleme Tarihi: 08.02.2023 15:06
İzmir'in Süper Amatör Lig'deki temsilcisi İzmirspor'da geçen sezon görev yapan futbolcu Barış Civelek, Kahramanmaraş depreminde enkaz altından yaralı çıktı.
Daha önce Kocaelispor, İstanbulspor ve Derincespor'da profesyonel olarak forma giyip bu sezon Bölgesel Amatör Lig 2'nci Grup ekibi Kahramanmaraş İstiklalspor'da görev yapan 29 yaşındaki Barış, 6 Şubat'ta saat 04.17'de meydana gelen 7.7'lik deprem felaketine kaldığı kulübün tesis olarak kullandığı yurt binasında yakalandı.
Kendi imkanlarıyla yıkılan enkazdan çıkıp başında ve vücudunun farklı yerlerinde hasarlar meydana gelen Barış'ın karayoluyla memleketi İzmit'e götürüldüğü öğrenildi. Barış Civelek, İzmirspor formasıyla geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de 13 maçta 5 gol atmıştı.
DİĞER HABERLER
-
İtalyan teknik direktör Antonio Conte, yaptığı paylaşımla Napoli'ye veda etti. -
26/27 sezonu iç saha formasını duyuran Real Madrid, yapılan tanıtımda milli futbolcumuz Arda Güler'e de yer verdi. -
Ümit Milli Futbol Takımı, özel maçta konuk ettiği Kosova'yı 1-0 yendi. İşte detaylar.. -
Türkiye U21 Milli Takımı, Egemen Korkmaz yönetiminde Kosova U21 ile karşılaşmaya hazırlanıyor. A Milli Takım'ın Dünya Kupası heyecanı başlarken, geleceğin yıldızları da sahne alıyor. Uluslararası hazırlık müsabakası kapsamında gerçekleşecek Türkiye U21 - Kosova U21 maçı, genç kramponlarımızın taktiksel uyumunu ve Balkan ekipleri karşısındaki gücünü test edecek. Ümit Milli Takımımız, Kosova'nın yükselen jenerasyonu ile kozlarını paylaşırken önemli bir sınav verecek. Maçın tarihi, saati ve yayıncı kanalı haberimizde!