Eren Derdiyok'lu İsviçre, Macaristan'ı 90'da yıktı!
Eren Derdiyok'un 73. dakikada oyuna girdiği mücadelede İsviçre, Macaristan deplasmanında 90. dakikada Stocker'un attığı golle 3 puana uzandı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.10.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 08.10.2016 00:11
2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu 2. maçında Macaristan ile İsviçre karşı karşıya geldi. Budapeşte Groupama Arena'da oynanan mücadeleyi konuk ekip İsviçre 3-2'lik skorl kazandı.
İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısı gol düellosuna sahne oldu. İsviçre, 51'de Haris Seferovic ile öne geçti. Bu gole Macaristan, Adam Szalai ile 53'te cevap verdi. İsviçre, 67'de Ricardo Rodriguez ile tekrar öne geçti. Macaristan adına 2. kez sahneye çıkan Adam Szalai, 72'de skoru eşitledi. İsviçre, 90'da Valentin Stocker'in golüyle galibiyete uzandı.
İsviçre'de Galatasaraylı Eren Derdiyok, 73. dakikada Haris Seferovic'in yerine oyuna girdi. Galatasaray'ın eski oyuncusu Blerim Dzemaili de mücadelede 90 dakika forma giydi.
Bu sonucun ardından Macaristan 1 puanda kalırken, İsviçre 6 puana yükseldi. Macaristan, 10 Ekim'de Letonya'ya konuk olacak. İsviçre ise Andorra deplasmanına gidecek.
DİĞER HABERLER
-
İngiltere Premier Lig'de geçen sezonu şampiyonu Arsenal ile İngiltere Federasyon Kupası'nı kazanan Manchester City, Community Shield finalinde karşı karşıya geliyor. Maçın yayın bilgileri ve ayrıntılar haberimizde... -
İngiltere Championship'in ilk haftasında oynanan maçta Watford, Southampton'ı 2-1 mağlup etti. -
İngiltere Community Shield Kupası maçında Arsenal, Manchester City’yi 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. -
Al Nassr forması giyen 41 yaşındaki Cristiano Ronaldo, futbol kariyerinin sonuna yaklaştığını açıkladı. Portekizli yıldız, “Bu muhtemelen futboldaki son yılım ve geride muhteşem bir miras bırakmak istiyorum.” sözleriyle dikkat çekti.