Portekiz, Andora karşısında gol oldu yağdı
2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu 2. maçında Portekiz, Andorra’yı Ronaldo’nun 4 gol attığı karşılaşmada 6-0 yendi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.10.2016 - 00:01
- Güncelleme Tarihi: 08.10.2016 - 00:01
Karşılaşmaya golle başlayan Portekiz, Ronaldo'nun 2. ve 4. dakikalarda attığı gollerle skoru 2-0 yaparken yıldız oyuncu da tarihe geçti. 190 saniyede 2 gol atan Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası Elemeleri'nin en hızlı 2 gol atan oyuncusu oldu.
İlk yarıda son sözü Portekiz adına Joao Cancelo söyledi. 3-0
İkinci yarıda Ronaldo fırtınası devam etti. 47. dakikada attığı golle hat-trick yapan Ronaldo kariyerindeki 42'inci hat-trick'ine ulaşmış oldu. 68. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ronaldo skoru 5-0'a getirdi.
Maçta son söz 86. dakikada Andre Silva söyledi. 6-0
Gruptaki ilk maçında Ronaldo'suz İsviçre'ye deplasmanda 2-0 kaybeden Portekiz bu sonuçla kendini taraftarına affettirdi ve grupta da 3. sıraya yükseldi.
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Beşiktaşlı Ricardo Quaresma 90 dakikada sahada kalırken Ronaldo'nun 4. dakikada attığı golde de asisti yapan isim oldu.
DİĞER HABERLER
-
Serie A'nın 13. haftasında Juventus, sahasında Cagliari'yi milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. -
Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 14. haftasında Kasımpaşa sahasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan konuk ekip Başakşehir 3-1'lik skorla galip ayrıldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor sahasında Tümosan Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Bu mücadelenin 40. dakikasında yaşanan o pozisyonun ardından VAR incelemesi sonrası penaltı kararı geldi. İşte o pozisyon... -
Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız, takımının 1-0 geriye düştüğü maçın ilk yarısında 2 gol atarak Juventus'u üstünlüğe taşıdı. İşte o goller...