Arda Turan'dan örnek davranış
Barcelona forması giyen milli oyuncu Arda Turan, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne yaptığı bağışla alkış topladı.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.09.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 19.09.2016 19:43
Yeşil sahadaki başarısının yanı sıra yardımsever kişiliğiyle de bilinen Arda Turan, bir kez daha alkışlanacak bir davranış sergiledi. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne 10 adet akülü tekerli sandalye bağışlayan Barcelonalı futbolcu, evinden dışarı çıkamayan ve hareket özgürlüğü olmayan onlarca engelli bireyin umudu oldu.
EBRU ŞALLI, ARDA TURAN'A TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne gizlice tekerlekli sandalye bağışında bulunan Turan'ın bu yardımı derneğin sözcüsü olan ünlü sunucu Ebru Şallı'nın önceki gün yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Dernek bünyesindeki gençlere pilates dersleri vererek ağrılarından kurtulmalarını sağlayan Şallı, Arda Turan'a teşekkür etti.
BU İLK YARDIMI DEĞİL
Şallı "Çok mutlu bir haber paylaşıp örnek bir davranışla güne başlamak istedim. Gönüllü görev aldığım Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Merkezi'ne milli gururumuz Arda Turan'ın yapmış olduğu büyük desteklerden dolayı ona teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Yaptığı bu yardımla 7'den 70'e herkese örnek olan yıldız futbolcu daha önce de BakırköyKadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu içindeki Adalet Anaokulu'nda eğitim alan çocukların yemek masraflarını karşılamıştı. Soma'daki maden faciasında babalarını kaybeden çocuklara da La Liga şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi için aldığı primleri bağışlayan Turan, ayrıca bölgeye bir ilkokul ve lise yaptırmak için kolları sıvamıştı.
Derneğin sözcüsü olan Ebru Şallı da pilates dersleri vererek omurilik ağrısı çeken gençlere destek vermişti. Güzel sunucu, Arda Turan'ın gizlice yaptığı yardımı da instagram sayfasından takipçilerine duyurdu.
.DİĞER HABERLER
-
Cristiano Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı kampını izinsiz terk ettiği gerekçesiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 255 bin euro para cezasına çarptırıldığı öne sürüldü. -
Aslan'a çifte dünya yıldızı! -
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar...