Eto'o'nun fiyatı belirlendi
Antalyaspor yönetimi sezon başında İtalya’nın Sampdoria takımından transfer ettiği dünyaca ünlü golcü oyuncu Eto’o’nun fiyatını 12 milyon Euro olarak belirledi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.05.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 03.05.2016 18:36
Antalyaspor yönetimi sezon başında sürpriz bir şekilde imza atan ve ligde oynanan 31 maçta rakip ağlara 20 gol gönderen Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto'o'nun bonservis bedelini 12 milyon Euro olarak belirledi.
Antalyaspor'da mutlu olduğunu her daim dile getiren ancak futbolda her şeyin bir anda değişebileceğini söyleyen Eto'o'ya, Çin, ABD ve Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden teklif geldiği öğrenildi. Dünyaca ünlü golcü oyuncunun Antalyaspor ile sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalayan ve 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Eto'o'yu kırmızı-beyazlı yönetim takımda tutmayı hedefliyor. Antalyaspor yönetimi ancak Eto'o'nun fikrini değiştirmesi durumunda satışına onay vermeyi düşünüyor.
OYUNCULARIN BEDELİNİ 42 MİLYON EURO OLARAK BELİRLEDİK
Kırmızı-beyazlı yönetimde transfer komitesi, takımda kalması ve satılması düşünülen futbolcuların listesini çıkarırken, oyuncuların toplam değerinin 43 milyon Euro olduğunu belirlediler. Satılmayacak hiçbir futbolcularının olmadığını ifade eden Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Takımda bulunan her oyuncu değerini bulduktan sonra satılır. Bizde bu anlayışla takımda bulunan her futbolcunun fiyatını çıkardık. Buna göre Samuel Eto'o'nun da bonservis bedelini 12 milyon Euro olarak belirledik. Eto'o'ya, Çin, ABD ve Avrupa'dan çok sayıda teklif geliyor. İstediğimiz bonservisi vermeyi kabul ederlerse ve Eto'o da gitmek isterse ona göre değerlendiririz. Takımda bulunan çok sayıda oyuncumuza da teklifler geliyor. Bizde değerini bulduktan sonra her oyuncu satılıktır. Bu değerlendirmede takımda bulunan oyuncuların toplam değerini 43 milyon Euro olarak belirledik" dedi.
Antalyaspor yönetimi deneyimli teknik adam Jose Morais'in istekleri doğrultusunda takıma 4 futbolcu transfer etmeyi düşünüyor. Kırmızı-beyazlı yönetim transfer listesine konulan oyuncuların satılmasının ardından Teknik Direktör Morais'in istediği oyuncularla temasa geçecek. Transfer listesinde yer almayan ancak belirlenen transfer bedeline takımdan ayrılan oyuncu olması halinde Antalyaspor yönetimi giden oyuncuların yerine alternatifleri değerlendirecek.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Uluslar Ligi'ndeki İrlanda-İsrail maçı öncesi basın toplantısında İsrailli bir gazeteci, İrlandalı oyuncuların ilk maçta rakiplerine "maymun" dediğini iddia etti. İrlanda Futbol Federasyonu İletişim Sorumlusu Kieran Crowley'in iddianın yalan olduğunu belirtmesine rağmen İsrailli gazeteci ısrarını sürdürünce, toplantı yarıda kesildi. -
İsrail saldırılarının büyük yıkıma yol açtığı Gazze Şeridi'nde, yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadırlar ile yıkılmış binaların arasında oluşturulan sahada Gazze ve Refah'ı temsil eden takımlar arasında dostluk maçı yapıldı. İşte o anlar... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beşiktaş'ta yeniden başkanlığa seçilen Serdal Adalı için tebrik mesajı yayımladı. -
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçlarında görev yapacak hakemler belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri