Sergen Yalçın: Çok rahat bir pozisyonda değiliz
Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Yalçın: "Kalan üç maç gerçekten bizim için çok değerli. Özellikle bu hafta oynayacağımız müsabaka bizim için ligin seyrini etkileyecek bir müsabakadır"
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.05.2016 - 21:38
- Güncelleme Tarihi: 02.05.2016 - 21:45
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, kalan üç maçın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.
Takımla beraber ilk idmana çıkan Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mutlu Topçu'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etmek gerektiğini ifade etti.
Takımın ilk yarı için başarılı bir süreç geçirdiğini ama son dönemde işlerin yolunda girmediğini belirten Yalçın, bunların futbolun içinde olağan şeyler olduğunu kaydetti.
Kendileriyle beraber takımda yeni bir dönemin başladığını vurgulayan Sergen Yalçın, şöyle konuştu: "Balayı yaşayacak bir durumumuz yok çünkü, 3 haftalık bir süreç var. Takım olarak da çok rahat bir pozisyonda değiliz. Kalan üç maç gerçekten bizim için çok değerlidir. Özellikle bu hafta oynayacağımız müsabaka bizim için ligin seyrini etkileyecek bir müsabakadır. İyi bir takımla oynayacağız son dönemde çıkış yakalamış moralli bir takımla oynayacağız. Biz de bu hafta özellikle oyunsal anlamda iyi çalışıp hafta sonu olan müsabakaya en ciddi şekilde hazırlanmaya gayret edeceğiz. Bu maçtan 3 puan çıkarıp takımı rahat bir duruma getirmeye çalışacağız. Oyuncularla iyi bir beraberlik yakalarsak bunu başarabileceğimizi düşünüyorum."
Takımda sakatlığı bulunan oyuncuların fazla olduğuna işaret eden Yalçın, "Sakat oyuncularımız fazla, Fenerbahçe maçında 2 oyuncumuzu daha kaybettik. Okan'la Koray da sakatlandı onlar sezonu kapattı. Açıkçası şu anda bunları düşünecek durumda değiliz. Biz şu an elimizdeki sağlıklı oyuncularla hafta sonuna ciddi bir şekilde hazırlanıp bu müsabakayı nasıl kazanırız, nasıl lehimize çeviririz tek düşüncemiz budur. Takımda sakatlanan oyuncularımız var ama takıma dönecek oyuncularımızda var." ifadelerini kullandı.
ELYASA SÜME: "HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE"
Takım kaptanı Elyasa Süme ise Eskişehirspor karşısıda taraftar desteğinin 90 dakika devam etmesi gerektiğini, maça gelen taraftardan bu yönde ricalarının olduğunu belirtti.
Eskişehirspor maçının final mücadelesi olacağını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Puan tablosuna baktığınız zaman her şey ortada. Şu an avantajlı durumdayız ama işi bitirmek adına her şey bizim elimizde. Hafta sonu iyi bir sonuç almak zorundayız. İyi bir sonuçla birlikte rahatlamış olacağız." diye konuştu.
HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Gaziantepspor ligin 32. haftasında 7 Mayıs Cumartesi günü Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Celal Doğan Tesisleri'ndeki idmanda takımın başında ilk antrenmana çıkan Sergen Yalçın, futbolcularla tanıştı.
Fenerbahçe karşısında ilk 11'de görev alan futbolcuların yenilenme hareketleriyle günü tamamladığı idmanda diğer oyuncular, pas ve koordinasyon çalışması yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasındaki maçları yönetecek hakemler resmen açıklandı. Açıklanan listede Galatasaray ile Samsunspor arasındaki mücadelenin hakemi Mehmet Türkmen ile ilgili o ayrıntı dikkat çekti. İşte detaylar... -
Finlandiya Veikkausliiga'da FC Haka takımı küme düşünce taraftarlar stadyumu ateşe verdi. İşte o anlar... -
Nijerya Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosu belli oldu. Victor Osimhen, Wilfred Ndidi ve Paul Onuachu gibi isimler kadroda yer aldı. -
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, “Sanal kumar ve yasa dışı bahisin kökünü kurutacağız, aile yapısına zarar veren hiçbir adıma müsaade etmeyeceğiz” dedi.