Kulüpten resmi açıklama geldi.
Mutlu Topçu'yla yolların ayrıldığı Gaziantepspor, Sergen Yalçın'la anlaşmaya vardı..
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.05.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 01.05.2016 15:37
Oldukça zor günler geçiren ve neredeyse son 10 senenin en vasat sezonlarından birini yaşayan Gaziantepspor'da Mutlu Topçu'nun görevine son verilmesinin ardından kırmızı siyahlı ekibin başına Sergen Yalçın getirildi.
Antep ekibi, Sergen Yalçın'la +1 yılı opsiyonlu olmak üzere sezon sonuna kadar (3 maç) anlaşma sağladı.
GAZİANTEPSPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ
Anlaşmayla ilgili olarak Gaziantepspor'un resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:
"Gaziantepspor Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü görevine Sergen Yalçın getirilmiştir. Sergen Yalçın ile 1 yıl opsiyonlu sezon sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın ve Yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar dileriz."
Gaziantepspor sezon sonunda kümede kalmayı başarabilirse yola Sergen Yalçın'la devam edilecek, aksi taktirde başka bir teknik adam takımın başına getirilecek.
Öte yandan, Gaziantepspor, bu akşam oynanacak Fenerbahçe maçına takımın başında Sergen Yalçın olmadan çıkacak.
.DİĞER HABERLER
-
Andres Iniesta, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Gulf United'ın yeni teknik direktörü oldu. -
2026 FIFA Dünya Kupası öncesi oynanan hazırlık maçında A Milli Takımımızın gruptaki rakiplerinden ABD, karşı karşıya geldiği Senegal'i 3-2 mağlup etti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
FIFA 2026 Dünya Kupası öncesi dikkat çeken haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak dev turnuvanın tarihindeki en golcü oyuncular listelendi. İşte detaylar... -
A Milli Futbol Takımımız ile D Grubu'nda karşılaşacak Paraguay, 2026 Dünya Kupası'nda mücadele edeceği kadrosunu duyurdu.