Arda Turan: Barcelona dünyanın en iyi futbol oynayan takımı
La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, takımına çabuk uyum sağladığını ve oynanan futboldan zevk aldığını söyledi.
- Futbol Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.02.2016 - 15:27
Katalan radyosu RAC1'e konuşan Turan, takımına faydalı olmak istediğini belirterek, "Barcelona dünyanın en iyi futbol oynayan takımı. Biraz kaliteli bir oyuncuysan kolay bir şekilde uyum sağlayıp, bunun zevkini çıkarıyorsun" dedi.
Barcelona'nın ligde bir maç eksiğine rağmen en yakın rakibi Atletico Madrid'in 3 puan önünde yer almasının önemli olduğunu ancak şampiyonluk yarışının uzun süreceğini vurgulayan Arda, "Gerek Atletico gerekse Real Madrid kalan tüm maçlarını kazanabilir" şeklinde konuştu.
Barcelona'da şimdiye kadar orta saha ve forvette görev yaptığını hatırlatan milli futbolcu, "Her iki mevkide de oynamaktan mutluyum. Futbol tarihinin en iyi takımlarından birinde önemli bir yere sahip olmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Turnuvanın 4. haftasında 3 Mart Salı günü oynanacak olan maçların hakemleri belli oldu. -
1. Amatör Lig'de Kemalpaşaspor ile Borçkaspor maçında sahada yaşanan olaylar tribünlere sıçradı. İşte detaylar... -
Kartal, yaptığı takviyeler sonrası bu sezon ilk defa üst üste 3 maçını kazandı. Alınan sonuçlar ve pozitif futbol siyah-beyazlılara umut aşıladı -
Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşacak. Futbolseverler, Beşiktaş-Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak sorularını arama motorlarında sorguluyor. Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı biletleri satışa çıkar çıkmaz yoğun ilgi gördü.