TRANSFER HABERİ: Aziz Yıldırım'dan sol bek bombası! Almanya'ya damga vuran yıldız geliyor
Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım transfer çalışmalarına dört bir koldan devam ediyor. Bu doğrultuda Yıldırım'ın, yeni sezonda sol bek bölgesine takviye yapmak istediği ve Almanya Bundesliga'ya damga vuran o yıldızın transferi için devreye girdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.06.2026 06:40
Fenerbahçe'de bugün yapılacak seçimde Fenerbahçe'nin 35. başkanı olmak için Hakan Safi ile yarışacak olan Aziz Yıldırım, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Şu ana kadar Serhou Guirassy ve Vedat Muriç ile anlaşma sağlayan Yıldırım'ın sol bek pozisyonu için de flaş bir ismi gündemine aldığı belirtildi.
Aziz Yıldırım'ın, Bayer Leverkusen'de forma giyen İspanyol futbolcu Alejandro Grimaldo'yu listesine eklediği öğrenildi.
Takvim'in haberine göre, Yıldırım'ın bugün başkan seçilmesi durumunda kurmaylarıyla beraber Grimaldo'nun menajeri ile görüşmelere başlayacağı kaydedildi.
Bunun yanı sıra ilerleyen günlerde 30 yaşındaki futbolcu için Alman ekibine resmi teklif yapılacağı öğrenildi.
Başarılı futbolcu bu sezon Leverkusen formasıyla çıktığı 46 maçta 14 gol, 12 asistlik performans sergiledi.
Grimaldo'nun 1 yıl daha kontratı olmasına rağmen Leverkusen'den ayrılmak istediği de gelen bilgiler arasında.
İspanya Milli takımı ile 13 maçta boy gösteren Grimaldo'ya güncel verilere göre 20 milyon euro değer biçiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Slavia Prag karşısında alınan 2-2'lik beraberlik sonrası eleştirilerin hedefi olan ve oyundan çıkarken tribünlerin tepkisiyle karşılaşan Kerem Aktürkoğlu için kritik süreç başladı. Milli futbolcuya Galatasaray derbisinde ilk 11'de şans vermeyi planlayan İsmail Kartal'ın, Kerem'in bu maçta sergileyeceği performansa göre bir karar alacağı öğrenildi. İşte detaylar... -
Galatasaray ile oynayacağı dev derbiye odaklanan Fenerbahçe, RAMS Park'tan galibiyetle dönerek zirveyle arasındaki puan farkını kapatmayı amaçlıyor. Dev maça özel olarak hazırlanan Vedat Muriç'in, teknik direktör İsmail Kartal ile dikkat çeken bir toplantı yaptığı öğrenildi. İşte kritik görüşmenin detayları... -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
Fenerbahçe, Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.