Ederson'un eşi tehdit mesajları aldığını açıkladı: Bunun yükünü ben taşıyamam!
Ederson'un eşi Lais Moraes, Fenerbahçeli taraftarların kendisine attığı tehdit ve küfür içerikli mesajlar hakkında resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.03.2026 - 10:52
Ederson'un eşi Lais Moraes, Fenerbahçeli taraftarların kendisine attığı tehdit ve küfür içerikli mesajlar hakkında resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.
Moraes, "Bana neden artık Türkçe yazmadığımı, böylece herkesin ne dediğimi anlayabileceğini soran çok fazla mesaj alıyorum. Ve dürüst olmak gerekirse bu beni biraz üzüyor.
"BU ÇOK ÜZÜCÜ"
Videoları her zaman sevdiğim için çekiyorum ve aramızdaki etkileşimi de seviyordum. Bu benim için yeni, güzel ve keyifli bir şeydi. Ama bununla birlikte çok fazla hakaret, saldırı ve hatta tehdit mesajı da aldım. Bu gerçekten çok üzücü.
Ben futbolcu değilim. Ben sadece 13 yıldır birlikte olduğum eşimin en büyük destekçisiyim. Bugün sahip olduğumuz her şeyi birlikte kazandık: ailemizi, hayatımızı ve başarılarla dolu kariyerimizi.
"BENİM İÇİN ÇOK ZOR"
Bu yüzden bana, aileme, çocuklarıma ve eşime hakaret edilmesini görmek benim için çok zor. Çünkü onlar benim hayatımdaki en önemli şeyler. Ve evet, bu mesajların bazıları daha önce destek mesajı gönderen kişilerden geliyor. Oysa istemeyenler beni takip etmeyi bırakıp kendi hayatlarına devam edebilirlerdi.
Bu yüzden bunun sadece rakip takım taraftarları olmadığını biliyorum. Ve bu sadece ne söylediğini bilmeyen çocuklar da değil. Çoğu zaman ne söylediğinin farkında olan yetişkinler.
Beni takip edenler bilir, ben saygısızlık karşısında sessiz kalan biri değilim. Saygısızlığı kabul etmem.
Bu yüzden her paylaşımımın altında kendinizi açıklamaya veya tartışmaya çalışmayı bırakmanızı rica ediyorum. Paylaştığım içerik ilginizi çekiyorsa yorum yapabilirsiniz. Eğer memnun değilseniz, herkese içtenlikle başarılar diliyorum ve herkes kendi yoluna devam edebilir.
Ben her zaman olduğu gibi eşimi desteklemeye devam edeceğim. Şu anda Fenerbahçe'de ve benim desteğim ve iyi dileklerim her zaman onunla olacak.
"BU YÜKÜ BEN TAŞIYAMAM"
Ama daha önce de söylendiği gibi, takımın geçmişte şampiyon olmamasının yükünü ben taşıyamam. Burada saygılı şekilde kalmaya devam eden herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük yenilgisinin yankıları sürüyor. Namağlubiyet serisini lig sonuncusuna karşı koruyamayan sarı-lacivertlilerde Sadettin Saran-Domenico Tedesco-Devin Özek arasında yaşanan perde arkası gelişmeler gün yüzüne çıktı. İşte ayrıntılar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Ara transfer döneminde Atletico Madrid'den Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak isteyen ancak görüşmelerden sonuç alamayan Fenerbahçe, Ademola Lookman transferinde de İspanyol ekibine rakip olmuş fakat bu hamlede de başarılı olamamıştı. Transfer kulislerinden gelen son bilgilere göre ise bu kez Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna talip oldu. -
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, cumartesi akşamı yapılan kritik toplantı sonrası teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek ile yola devam edileceğini açıklamıştı. Sarı-lacivertlilerde yapılan bu görüşmenin perde arkası ve Tedesco'nun tazminatı belli oldu. İşte ayrıntılar... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk olduğu Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından sarı-lacivertlilerin yıldız ismi N'Golo Kante ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...