SON DAKİKA TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe Ederson'u KAP'a bildirdi! İşte sözleşme şartları
Fenerbahçe, Ederson'un transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Öte yandan sarı lacivertliler, Brezilyalı file bekçisinin sözleşme detaylarını da duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.09.2025 09:59
- Güncelleme Tarihi: 02.09.2025 18:45
Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City forması giyen Ederson'un transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ederson Santana de Moraes'in transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Manchester City FC ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.
MAAŞI BELLİ OLDU!
Fenerbahçe, 32 yaşındaki kaleciyle 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Öte yandan sarı lacivertlilerin, Brezilyalı eldivene senelik 11 milyon Euro net maaş ödeyeceği açıklandı.
İŞTE İLK SÖZLERİ:
Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Ederson, "Öncelikle çok ama çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Benim için yeni ve önemli bir meydan okuma olacak. Kulübüm ve kendim için güzel şeyler yaşayacağımıza inanıyorum. Burada olduğum her anın tadını çıkaracağım. Gerçekten burada olduğum için çok mutluyum. Amacım şampiyonluklar kazanıp, takımıma katkı sağlamak olacak. Görüşmeler açıkçası benim için inanılmazdı. Gerek görüşmeler, gerekse bana sunulan proje oldukça etkileyiciydi. Burada çok önemli, çok büyük oyuncular var. Aynı zamanda uzun zamandır tanıdığım arkadaşlarım var. Hem onlarla buluşmak hem de beraber sahada mücadele etmek için sabırsızlanıyorum. Hep beraber çok çalışıp bu kulübü zirveye ulaştıracağız. Taraftarlarımıza mesajım, hep bizlerle olsunlar, bizlere her zaman destek olsunlar. Onların desteğiyle iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Ben de takım arkadaşlarım ile birlikte çok çalışıp onların desteğine en iyi şekilde karşılık vereceğim ve kulübümüzü şampiyonluğa taşıyacağız. " dedi.
Futbol Direktörü Devin Özek ise, "Çok mutluyuz. Ederson benim için dünyada en iyi 5 kaleciden biri. Tüm dünyada gündem olan bir transfer. İnşallah beraber başarılı olacağız." diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırırken rotasını Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşına çevirdi. Yıldız oyuncunun sezon sonunda Al-Nassr'dan ayrılmaya sıcak baktığı ve Avrupa'ya dönmek istediği öğrenildi. -
Fenerbahçe'de lige verilen milli arada flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerde o futbolcunun, ocak ayında takımdan ayrılmak için menajerine talimat verdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro'ya transfer olan Fred, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fred, Kolombiyalı futbolcu Jhon Duran ile ilgili sözleri dikkat çekti. -
Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin Premier Lig'de forma giyen iki yıldız oyuncu için harekete geçtiği ve transfer şartlarını araştırdığı öğrenildi. İşte tüm detaylar...