Fenerbahçe’de Benfica maçı hazırlıkları başladı
Fenerbahçe, 27 Ağustos Çarşamba günü Portekiz temsilcisi Benfica’yla deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı. Sarı-lacivertlilerde yeni transfer Edson Alvarez de ilk idmanına çıktı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.08.2025 - 14:10
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde ısınma koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. İdman, taktiksel ve bireysel programlarla tamamlandı.
Kocaelispor maçına ilk 11'de başlayan ve 60 dakika üzerinde süre alan futbolcular ise antrenmanı, rejenerasyon ve aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla tamamladı.
Fenerbahçe, yarın Portekiz'in başkenti Lizbon'a giderek karşılaşmanın oynanacağı statta yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. -
Maçı 1-0 önde götüren Fenerbahçe'nin 68. dakikada Youssef En-Nesyri ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçerli kabul edilmedi. -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, maçın ardından açıklamalarda bulundu. -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.