Jose Mourinho Göztepe maçı sonrası konuştu
Jose Mourinho, Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Mourinho açıklamalarda bulundu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.08.2025 - 00:05
Maçın ardından Mourinho açıklamalarda bulundu.
İŞTE JOSE'NİN SÖZLERİ:
Geriden oyun kurulumunda zorlanmadık. Yapamadığımız şey, 3. bölgede son paslardı. Blok halinde 5+3 diziliyorlardı. 3 stoperleri temaslı oyunda ve havada harikaydı. Oyun kurmakta zorlanmadık.
Rakip çok geride, fiziksel bir savunma yaptı. Öyle olunca rakip 10 ya da 11 fark etmiyor. 11'e 11 olmadığında önde baskıda zorlanırsınız ama savunmada zorlanmazsanız. Geride savunursanız 10 kişi olmayı hissetmezsiniz. Bunu da çok iyi yaptılar. İkinci bölgede zorluklar yaşadık. Rakibin hakkını teslim etmem gerekiyor. Burada oynanan her maç zorlu. Bugünkü sonuç adil bir sonuç oldu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Divan Kurulu üyeleri arasında kavga çıktı. İşte o görüntüler... -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Sarı lacivertliler karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak moral kazanmak istiyor. İşte Fenerbahçe - Fatih Karagümrük müsabakasının muhtemel 11'leri... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin ara transfer dönemi hedeflerinden biri olan ve Fransa Ligue 2'de Dunkerque formasını terletena Gessime Yassine, sarı lacivertlilerin resmi teklifine olumsuz yanıt verdi. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, kulübün Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım, kulübün genel durumu hakkında önemli sözlerde bulundu.