TRANSFER HABERİ: Neymar imzayı attı! Fenerbahçe...
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerin talip olduğu dünyaca ünlü yıldız Neymar'ın, geleceğine ilişkin kararı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.06.2025 22:31
- Güncelleme Tarihi: 24.06.2025 23:40
Fenerbahçe'de yeni sezon transfer planlamaları tüm hızıyla sürüyor. Dünyaca ünlü futbolcularla temas halinde olan yönetim, Brezilyalı yıldız Neymar için girişimlere başlamıştı.
Sarı lacivertliler, haziran ayı sonunda Santos ile kontratı bitecek olan 33 yaşındaki ismi kadrosuna katmak için devreye girmişti.
Ancak Neymar transferinde Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.
Santos'tan yapılan resmi açıklamaya göre Neymar, kulübüyle yeni sözleşme konusunda el sıkıştı. Brezilyalı futbolcunun, Santos ile olan kontratını yıl sonuna kadar uzattığı belirtildi. Öte yandan sözleşmede 1 yıllık uzatma opsiyonunun da bulunduğu aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe, evinde Gornik Zabrze'yi konuk ediyor. Karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Ollie Watkins için İngiltere'den dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İngiliz basını, sarı-lacivertlilerin yıldız golcü transferinde elini güçlendirecek bir haber paylaştı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de yeni sezon kadro planlaması sürerken İsmail Kartal'ın geçmiş döneminde takımında büyük süre verdiği yıldız isimle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Deneyimli teknik adamın takımda kalmasını istediği isimler arasında yer alan oyuncunun menajeri, sarı-lacivertli yönetim ile sözleşme fesih görüşmeleri için Türkiye'ye geldi. İşte ayrıntılar... -
Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Polonya ekibi Gornik Zabrze’yi konuk etti. 2026/27 sezonundaki ilk maçına çıkan sarı-lacivertlilerde Maraton Üst tribününde yer alan sarı koltuklar, laciverte boyandı.