TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe'de Kyle Walker heyecanı! İşte sözleşme şartları
Ve Fenerbahçe yeni sezonun ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sağ bek bölgesi için arayışta olan sarı lacivertliler, Manchester City forması giyen Kyle Walker'ı gündemine aldı. Öte yandan İngiliz yıldızın, Kanarya'dan istediği sözleşme şartları da belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.06.2025 15:12
- Güncelleme Tarihi: 16.06.2025 15:14
Fenerbahçe'de savunmaya takviye çalışmaları hız kazandı. Sarı lacivertlilerin gündemine gelen son isim Kyle Walker oldu.
Tecrübeli oyuncuyla görüşen Jose Mourinho, transferin bir an önce tamamlanmasını yönetimden talep etti.
TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, resmi teklifini oyuncuya iletti.
Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan 35 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertli ekipten 2 yıllık kontrat istedi.
Manchester City ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kyle Walker, Fenerbahçe ile anlaşırsa İngiliz ekibiyle sözleşme fesih görüşmelerine başlayacak.
Tecrübeli futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısını Milan'da kiralık olarak geçirmişti. Walker, İtalyan ekibiyle 16 maça çıktı.
Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, kadroda düşünmediğini Kyle Walker'a iletti.
Deneyimli futbolcu, kendisine gelen teklifleri değerlendirecek ve kısa süre içerisinde kararını verecek.
İç transferde de çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Brigt Osayi-Samuel ile son kez görüşecek. Nijeryalı futbolcunun geleceği, hafta içinde belli olacak.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce 26 Ekim Pazartesi günü oynanacağı açıklanan dev karşılaşmanın tarihi, TFF Yönetim Kurulu'nun Riva'da yapacağı kritik toplantıda yeniden değerlendirilecek. İşte derbi takvimine ilişkin son gelişmeler... -
Fenerbahçe'de Marco Asensio'nun sakatlığına ilişkin beklenen açıklamalar geldi. Futbol Direktörü Oğuz Çetin ve Kulüp Doktoru Ahmet Kulduk, İspanyol yıldızın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Dizindeki kıkırdak lezyonu nedeniyle ameliyat edilecek olan Asensio'nun yaklaşık 2,5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süreçte sarı-lacivertlilerin kaçıracağı kritik maçlar da belli oldu. İşte Asensio'nun forma giyemeyeceği karşılaşmalar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Slavia Prag ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Nathan Ake, mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. -
Bir dönem Fenerbahçe ve Alanyaspor formaları giyen, son olarak Konyaspor'da yardımcı antrenörlük yapan Steven Caulker, görevinden ayrıldıktan sonra yaşadığı işsizlik sürecini anlattı.