Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Werner Lorant hayatını kaybetti
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Werner Lorant 76 yaşında hayatını kaybetti. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.04.2025 - 16:10
- Güncelleme Tarihi: 20.04.2025 - 16:23
2002 yılında Fenerbahçe'yi de çalıştıran deneyimli Alman Teknik Direktör Werner Lorant yaşamını yitirdi.
Bir süredir hasta olduğu ifade edilen Lorant'ın, Almanya'nın Wasserburg kentindeki bir hastanede yaşamanı yitirdiği öğrenildi.
Fenerbahçe'nin başında 39 maça çıkan Werner Lorant, maç başına 1.97'lik puan ortalaması yakalamıştı. Alman teknik adam, sarı-lacivertlilerin tarihine geçen 6-0'lık Galatasaray galibiyetinde de takımın başındaki isimdi.
Lorant, Fenerbahçe'nin yanı sıra Sivasspor, Kayseri Erciyesspor ve Kasımpaşa'da da teknik direktörlük yapmıştı.
F.BAHÇE'DEN LORANT PAYLAŞIMI
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe ile ismi transferde anılan Alexander Sörloth hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Norveçli golcü ile ilgilenen İngiliz devinin transferden çekildiği iddia edildi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında flaş bir takas iddiası gündeme geldi. İşte detaylar... (BJK FB spor haberi) -
Trabzonspor, Fenerbahçe'de forma giyen futbolcu Oğuz Aydın için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini iletti. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Beko'da Letonyalı basketbolcu Arturs Zagars'ın sağ hamstring kasında ikinci evre yaralanma tespit edildiği açıklandı.