Jose Mourinho'dan flaş açıklama: Van Bronckhorst'a yapılanları bana da yapmayın!
Son dakika spor haberi: Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. Bu mücadele sonrasında sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.12.2024 22:38
- Güncelleme Tarihi: 02.12.2024 23:50
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantep FK'yı 3-1'lik skorla mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jose Mourinho'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.
Karşılaşmayı değerlendiren Portekizli teknik adam "Maça çok çok iyi ve güçlü başlangıç yaptık." Maçı bitirecek şansları yakaladık, 2-3'ü atabilirdik. Daha sonra iyi bir takım, iyi bir hoca olduğu için oynamaya başladılar. Topu tuttular. Bize problemler yarattılar. Sonrasında da beraberliği yakaladılar. 1-1 olunca baskıyı hissettik. İkinci yarıda oyunu rakip yarı sahada oynadık. Ataklar yaptık ve kazandık. Rakip hoca çok iyi, bunu söylemek istiyorum. Bizi zorladılar" şeklinde konuştu.
"TADIC ÇOK AKILLI BİRİ"
Tadic' ve İrfan Can'ın oynadığı futbolu öven Mourinho şöyle konuştu:
"İrfan çok önemli bir sakatlık yaşadı. Adım adım ilerleyerek mümkün olduğunca çabuk dönmesini sağlamaya çalışıyorduk. Henüz İrfan kendi performansını sergileyecek kondisyonda değil. Tadic her yerde oynuyor. Çok akıllı biri. Oğuz bugün solda başladı, sağa geçti, sağ beke geçti, sonra yine sağa geçti. UEFA listesinde yok. Bu yüzden ondan fayda sağlıyoruz. Hızlı gelişim sağlıyor. Ağustos ayında oynadığı maçlara bakarsak büyük bir fark var. Çok hızlı gelişiyor."
"DAHA AZ PARA HARCAYACAĞIZ"
Masraflar konusuna da değinen tecrübeli hoca, "Daha az para harcayacağız uçuşlara, otellere. Her hafta tesislerde kalacağız. Derbi, derbidir. Beşiktaş maçı her zaman derbidir. Eyüpspor ve Başakşehir maçları, zorlu olacak. Selçuk İnan, Arda Turan, Çağdaş Atan çok yetenekli teknik direktörler. Onlara karşı maçlar zor olacak" şeklinde konuştu.
"VAN BRONCKHORST'A YAPILANI BANA YAPMAYIN"
Mourinho ayrıca, Beşiktaş'ta görevine son verilen Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'u örnek göstererek süre istedi ve "Biraz hakkımı teslim edip bana zaman verin. Van Bronckhorst'a yapılan şeyi bana yapmayın. Bir hoca 3-4 ayda mucize yaratamaz. Biraz süre verin. Bırakın çalışayım" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de haziran ayında yapılacak seçim öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan transfer çalışmalarını da sürdüren sarı lacivertlilere Mohamed Salah ile ilgili müjdeli haber geldi. Fenerbahçe'nin teklifini kabul eden Mısırlı yıldızın imza tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hakan Safi, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Listesindeki futbolcularla görüşmelerine devam eden her iki başkan adayından flaş bir hamle geldi. Sarı lacivertlilerin, İstanbul'da Aston Villa formasıyla UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan o yıldız için devreye girdiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe’de 6-7 Haziran tarihinde düzenlenmesi planlanan olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylarından Aziz Yıldırım'ın, yönetim kurulu listesi belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Fenerbahçe Kulübü'nde 6-7 Haziran'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi başkan adayı Aziz Yıldırım, basın toplantısı düzenledi. İşte Yıldırım'ın yaptığı o açıklamalar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)